Pages

09 September, 2011

im just need a rest :-(

As working mom
sometimes rasa mcm x ckp kaki tangan to handle sumer benda
mengadap kerenah ank
menyelenggarakan kerja2 rumah
stress dgn keja pejabat lagik

stress dn penat mkn bertambah
bila dlm keadaan kita tgh uzur
senang sgt nk moody
sng sgt nk hot tempered
ank wat silap sikit pun rasa nk marah sgt

esok aku dn family akan travel ke kuantan plak
MIL dh pindah ke HTAA
aku kembali dgn urusan kain baju .packing
penat sgt2 aku rasa

dgn serabutkan auni yg mula flu ptg nih
as mentioned sblm nih
auni ada cold allergy
once dia kena flu dia akn amik masa hampir 2 bln utk sembuh
kalo sembuh terus xper
tp akan melarat dgn demam dn macam2 komplikasi lain
aku jd serik sgt2 bila teringatkan betapa suffernya dia thn lepas
smg kali nih flunya x lama
br selamat bg Loratadine 2ml as per paed advice

susah hati aku
dan rasa sgt penat mggu nih

bila agaknya aku dpt rehat yea?

Im just need a break
take a long nap

im not mumbling for been tired
but mumbling myself for not taking myself a bit rest :-(

may i have good time for rest
on next week 17th
at least a day on my birthday

moga2! !!!

Amin.doakan perjalanan aku slmt hdknya

Published with Blogger-droid v1.7.4

1 comment:

Imaan09 said...

kak.. baca byk2 cerita..singgah komen sini saja laa ya..
si auni tu, apa kata akak try bawak dia g mandi air panas.. mata air panas.. kt sini xpasti ada kt mana..kt sabah,kolam air panas kt kaki gunung kinabalu laa..
sbb ada kwn y anak dia mmg asek selesma sbb sgt sensitif, heal sekejap lepas mandi tu.. tp tu laa,kt sini xtau kt mana ada