Pages

30 June, 2010

30 hari mencari rumah 5--agak2 boleh ke aku belasah org?


masih lagik dgn title di atas

yea ler..rumahnya masih lum confirm lagik



that day aku ada infm

yang aku nak tgk umah

bersungguhler aku call owner

mmg hampeh!!!!!!!!!!



hari yg sama

aku call smp 4x

nak kan confirmation dia

bila sepatutnya aku leh g tgk



first call + ohh puan azlin..saya try tgk ptg nih dulu..nanti sy tel semula



second call + puan azlin,kalo tgk umah ptg sikit mcmana?aku infm by 7pm boleh..dia kata dia check semula...(again!!)



third call +puan azlin, saya ingat x bolehlah..saya ada emergency..



fourth call--simply REJECTING CALL..



ini yg aku BENCI bila berurusan dgn org MELAYU...serious sh*t!!




why dont infm aje..kalo dah ada penyewa lain..janganlah buat aku macam pengemis.

aku x kisah je kalo ko infm macam tuh..ini buat aku tertunggu2..

so this time..aku no choice redah jer berurusan dgn agent bangsa Cina lak



senang kira!!

call MR LAU..agen dr company xx
bila mau tgk itu rumah puan?
ini ptg boleh?

kan senang?????????

takde hanky-panky
ckp drct..

ada duit sumer jadik!!!!!!!





4 comments:

ayu said...

mmg mcm tu lynn..

ayu dulu cari rumah sewa pun senang berurusan ngan agen wpn cina.. n yg penting duit kena ada la kan...lynn, sabar ye...

littlehumblelynn said...

ayu,

tuh ler bengang giler babas!!ptg nih nak tgk umah kondo kat ampang point tuh..doakan smg berjaya!!

Elyn said...

huhuhu org melayu mmg camtu!!!

littlehumblelynn said...

elyn

tuh ler..geram jer liased dgn org kita..bukan nak condemn bangsa kita..kita punyalah nak cari org melayu jugak..alih2 dia wat macam tuh...