Pages

08 June, 2010

entry 200-try my luck SAYA MAHU BUKU JANA RM DARI RUMAH

di entry ke 200
first time to try my LUCK
masuk contest nih
aku nakkan buku nih
at least kalo bukan full time h/wife pun
aku still nak menjana RM dari umah sbg pendapatan sampingan
mana tau ada rezeki di situ
kalo sesiapa tergodek blog ntahapantah ku ini
dan terasa nak gak buku nih
boleh jengok di sini

4 comments:

Masayu Ahmad said...

salam

terima kasih atas penyertaan

p/s jangan lupa letak di side bar..

ayu said...

hehe..menarik tu..dah dapat, bg pinjamkan pd ayu plak ye..hehe..
lynn, jemput jawab tag mengenai penyusuan susu ibu di blog ayu...boleh share ngan rakan2 yg lain juga..^_^

littlehumblelynn said...

ayu..

tgk dah blog ayu..
wahh rajin wat tag..tp ku rasa kena tggu kerajinan tahap dewa nak jwb tag mu itu
keja audit tgh berlambak2...huhu..i/allah ku rajin nanti..

ayu said...

haha..rajin sbbnya nak tengok apa pandangan kawan2 sekalian mengenai penyusuan susu ibu...lps tu boleh share plak ngan rakan2 yg lain ^_^

tak pe...tunggu bila lynn free nnt, jawab ekkkk..