Pages

24 June, 2010

deco umah........mesti cuba!!

slps waktu rehat
tetiba aku terasa nak kongsi 1 info menarik
dedicated to zaila
"kan baru pindah umah baru"--tgh semangat nak deco tuh!!

skrg kan trend "wall deco"
tgk cth dicn:











sebenarnya kotak2 yg anda tgk tuh..
boleh di print gambar sendiri @ gambar family yg menarik
ada banyak saiz & harganya
sangat menarik ok.
bolehlah terjah dlm website kat cn
nak lagi menarik kena ler panggil diorg punyer fotographer yg amik gambar
lebih berkualiti katanya
with cost ok>>>
aku teringin gak
tapi nak yg 9 kotak tuh jer
menarik kan..
leh print banyak gambar
harganya aku rasa masih dibwh "kemampuan " lagik
extra dicn---bila siap dia akan htr terus ke rumah
bestkan..bestkan...!!
selamat mendeco ruang tamu rumah kita yek!!

6 comments:

Rozy said...

wahh..tingin gak nak wat nih..
thx for sharing this.

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantik...:-)

littlehumblelynn said...

cantik..kan..........jom kita tempah ramai2...

Farah . 5577 said...

bagus cadangan lynn.. n cantik2 deco2 tu, farah terpikat yg almari kotak2 tu..mmg dh lama eye almari camtu, tp ongkosnye belum ada bukk..

kat umh farah pun susun 3 mcm gmbr yg ketiga tu.. tp xletak gmbr family, gmbr abstract jer.. heee.. :)

littlehumblelynn said...

hai farah..

honoured to have u drop by here!!
tq..malu kat farah...(dgn blog ntahapantah ku ini..)..

xper farah..kita aim dulu..RM nya kita kumpul pelan2..

zailamohamad said...

waaah memang cantik!!
zaila pon plan nak beli frame kecik2 nak hang kat dining hall, haritu dah tengok kat IKEA dah, tapi gambar dia yang mahal sangat..
tapi kalo wat macam ni pon bagus juga..thanks for sharing ya;)