Pages

07 June, 2010

CELCOM CS ..

aku baru jer masuk opis semula
stlh ke CELCOM BLUE CUBE
kat MENARA PKNS SS 14
tujuan utamanya nak dptkan semula sim card baru
yg menggunakan no yg sama
masuk2 jer kena isi form
amik nombor
x smp 10minit turn aku
muka CS masam mencuka
kenapa?
sim card & hp sy hilang..mintak sim baru..saya dah wat report last 5/6
dia dok tekan2 dlm pc dia..
ehhhhhhhhh...dah ada org lain daftar atas no nih..en A...
aikkkhhh biar betul
saya rasa that day CS tuh bgtau nombor sy leh retain 14hari..
betullah...
berapa no tel awak ?
aku pun bg no 019******9
ehhh bukan ke no awak 019******5
punyalah jauh beza no 9 dgn no 5...
hello........awak xleh baca tulisan saya ke?
and then dia makin tarik muka............
seriuos..s***
ada bwk i/c?
confirmlah aku bwk..ingat indon apa?
so aku bg dia..........dia tgk sekilas then wat muka hampeh lg
tlg bayar RM5..
elllehhhhhhhhhh kereeeeeeeeeekkk giler...
and then aku nak tanya ler lebih lanjut
pasal remaining crdt balance..activation period..sim card rescue
bolehler wat muke blur...
bengang tahap gaban!!
CELCOM punya gah
CS macam hampeh..kerek lak tuh
nasib baikler aku bkn tetiap bulan ke CELCOM
kalo tidak jangankan leh jadi BLUE BEAR yg cute-miut tuh
aku leh jadi GREEN BEAR ala incredible hulk...

2 comments:

liyana said...

celcom CS mmg cam hampehs taw. byk kali dh deal dgn dorg mmg x mmbantu lgsung. xtau layan customer.huhu

littlehumblelynn said...

yes liyana..

tq for drop by!!

bengang giler babas dgn cs nya..!!sabor je lah!!