Pages

24 June, 2010

hutang dgn DIA!!


hari nih malas nak update ttg isu rumah sewa ku itu
sbbnya smp skrg lum ke temu
dan skrg dlm usaha nak carik agent macam rkn2 war2kan
so nanti ku update lgk yekkkkkkk

aku sebenarnya
tgh bz menqada' hutang dgnNYA
hutang posa
last year aku berpantang semasa bulan puasa
jadi mmg kira2 dlm 26hari aku kena ganti


adaler dah aku ganti sikit2......(sikit jer tau)
so skrg tgh pulun lah
dah ler aku malas nak bangun sahur
bila smp opis muka kalah pancakes(lapornya sebut pancakes)
pancakes pun gebu gitu........
melepek tahap gaban..(sbbnya aku mmg terbiasa amik bfast)

tapi bila dah takat kul 12tghr tuh
kalo dah lepas kul 1pm
selalunya ok balik..........
(dah lepas waktu kritikal)

hehehhe............

korang berapa hari lagik nak qada' hutang?

ada sebanyak aku ke?

yg bestnya posa
adalah bab nak bukak posa
selalunya terpaksa bukak posa dlm keta
otw ke rumah
then mesti sggh kdi makan
huhuhu................x yah masak lagik..........!!

and today im craving of this

v
v
v
v
v
v
v
v


or this


(all pic crdt to google)

jadik.........moral of the story mmg hari nih nak makan ketam
kan hari nih hari gaji...leh ler aku merepek meraban sikit dgn en papa..

boleh yek...........bolehlah!!!!!!!!!!!

(kurang pahala.........dok ingat makan pg2 nih..)ampun............cant help it!!


6 comments:

ayu said...

heheeee...sedapnya ketam masak lemak tuuuuu...huhuhuu...feveret ayu tu...ketam masak cili pun ayu suka...hehe..baru je mkn minggu lps...


ayu ada 10 hari lagi nak ganti puasa..
tak puasa lagi sbb nak cari kurma dulu la lynn...hehee..kat ampang ni kat mana nak cari org jual kurma ye...plan nak puasa awal bulan 7... la ni tgh aktif kembali guna S3 n built up stok byk2 utk bekalan nnt..

littlehumblelynn said...

ayu,

banyak jer ayu..tp lynn kalo beli suka beli kat tesco jer..nak2 dkt bulan posa sgl jenis ada...

Imaan09 said...

huhu..menyelerakan..nasib bek saya xposa arini..
erm, posa xtinggal lagsung las year, sbb preggie..tp kena posa gak ni, berlatih..utk ramadhan

ayu said...

time2 nak puasa ada la jual..time mcm skrg ni kat area mana ye..melilau dah cari kat area2 ampang ni..tesco + carefour + JJ semua dah cari...cuma kat ampang point je tak cari lg...

littlehumblelynn said...

imaan09,

bestnya xyah ganti posa...bravo!!

ayu,
nanti kalo ku jupe d tesco..ku beli ok.....courier ke pggrn cempaka tuh!!

zailamohamad said...

zaila pon pose hari ni, tengok kat blog Lady dia buat Nasi Daging, dan-dan tu kecur air liur..aduuusss, tak tahan sungguh godaan bila pose time orang lain xpose ni;D