Pages

28 June, 2010

30 hari mencari rumah 4


aku continue cerita mem"bosan"kan aku nih

last friday

aku dpt contact 1 house owner

area-------undisclosed!!

dah dpt aku inform ok..!!



kononnya aku req nak pg tgk umah dia

hari sabtu lepas

tp dia call back infm yg x boleh tgk lak

sbbnya rumah tuh tgh serabut

under maintenance--katanya tgh re-paint

aku harap dia x tipu aku ler!!



so ingatnya malam nih

baru nak pg tgk umah dia

kali nih aku nekad ler

aku akan pg tgk umah tuh

bwk sekali duit deposit

aku malas nak hunting lagik

sgt susah sbnrnya

wpun sewa rumah bulanan yg owner nih mtk

terlebih dr bajet asal ku

tp katanya boleh nego lagik....

(harapnya dptlah kembali ke bajet kami..)



so kwn2

doakanlah smg kali nih

pencarian aku akan berakhir malam nih



wish me luck!!











1 comment:

Farah . 5577 said...

gud luck..
hrp2nye dpt laa yg mcm lynn plan n budget..