Pages

30 June, 2010

bila tuah datang bergolek 2




sepatutnya smlm aku ke golden horses
utk hotel review
tapi aku x pg
wpun aku MC smlm..
atas2 sbb tertentu


kenapa?


sejak bila pulak aku x minat benda2 percuma nih kan?
sbbnya "mungkin Allah nak tlg hambanya dr kena TIPU"

mmg last nite aku ada janji dgn partner in crime aku
bukanler......."biz partner terbaru"
dia janji nak dtg umah aku kul 9pm
aku pun sms dia..sbbnya konon nak pg hotel tuh kul 7pm


-pg golden horses jugak ke?


+ ehhh ko pg gak ke?


-pnh pg dulu..thn nih diorg panggil dtg lagik sbb pg gak BPEX MV baru2 nih..saya x pg dah..


+kenapa,tipu ke?


-bukan tipu..tp sebelum nak dpt voucher tuh..macam diorg paksa beli package/membership giler babas punya mahal.


+ohh gitu...takmo pglah kalo gt..malas aku




so aku amik keputusan aku xnak pg
nyaris2 nak kena tipu
mmglah HAPPY bila dpt tau nak dpt itu-ini kan..




so entry nih sekadar berkongsi maklumat
jangan ada yg TERPEDAYA
aku nyaris sgt terTIPU
cuma mungkin ALLAH melorongkan hidayah
melalui SMS seorg kawan

a good things


'im learning new tactic from irresponsible person'
so kawan2


BEWARE OF THIS CONMAN!!








1 comment:

haz hany said...

salam...sy cari maklumat ni...ada dpt call dari the mines 2 hari yg lepas...invite ke hotel Palace of Golden Horses...betulkah cerita ni...

done follow blog ni...TQ