Pages

04 June, 2010

selamat hari jumaat



aku paling suker hari jumaat
tetiap hari jumaat
mesti otomatik akan bangun cepat & bersedia nak mandi
tanpa culas @ landing kat katil dlm bilik mcm selalu
sbbnya mood keja hari jumaat plg best
sbb hari jumaat aku balik awal
best2x..
pg2 td sempat mandikan si booboo
sbbnya dia tido awal semalam
so pukul 6am dah bulat matanya
sempat ajak main2 lagi
mengekek gelak di pg hari
masuk keja pun
bekerja tanpa stress
sbb bos kecik xde
wpun bos besar dok sblh aku(jgn x percaya)
aku x sestress sptmana macam bos kecik ku ada
bos besar x kacau hdp aku selalunya
huhuhu..
esok tgk keadaan
s/ada nak dtg opis ke tak?
tp macam dgr en papa nak pg servis en.vios tuh lak..??
so how?
bulan nih bulan kritikal
bak kata bos besar
KPI kena on par per last year Jun
bulan nih jugak new KPI rater
bulan nih mmg aku kena struggle till end
aku kena wat as best as i can
x mo jd mcm bulan lepas
dan bulan nih
aku akan bercuti 2 hari
sehari utk pos anak& en papa ke kg
sehari lg kena pick up anak & en papa di kg
(kalo dulu2 ku dgr suami je pos anak-bini ke kg..skrg dah terbalik kot yek)
as per entry bfr
aku x banyak cuti nak spend kat kg
so no choice!!
mulai hari nih
dgn penuh tekad nak cuba sehabis daya
bukan apa
pg2 tadi kena motivasi
huhuhuh...
selagi x dipecahkan ruyung mana nak dpt sagunya kan..!!
xperlah kalo x paham..
as long as aku paham!!
so happy holiday

No comments: