Pages

18 September, 2013

34 tahun yang manis

17-09-2013
tarikh simbolik kelahiranku
yang ke 34 tahun

Pencapaian terbaik dlm hidup 
selain ada reta sikit2
ada ilmu yang tak seberapa utk dikongsi
Dikurniakan rezeki anak
Insyaallah bakal menimang baby baru nov ini & kali ini lelaki
Kerjaya yang stabil
Dilimpahi kasih syg dari suami,anak2 & keluarga
Alhamdulillah!!

Semalam suami tercinta belanja dinner
Kami ke Red Wok Bangi
Itu yang terdekat
Wpun meroyan nak ke Cozy,Ampang Park
Tapi memikirkan Ain penat balik sekolah
Kami pg yg dekat2 aje


Jadiler celebrate simple2
Yang penting bersama keluarga kan

Dalam hidup
Hanya keluarga yang paling utama
Selain tanggungjawab sbg umat Muhammad saw
Kalo roboh institusi keluarga
Maka tak wujudlah lagi nilai kasih-syg itu

Jadi jangan membelakangi keluarga
Hanya keluarga yang bersama kita
Masa susah & senang

Utk semua mereka2
Yang wishes thru Fb,insta,htr email & whatsapp,sma
Terima kasih banyak2
Semoga makbul doa kawan2
Makbul doa adik beradik
Makbul doa aunty2

Allahhuakhbar
Hanya sepotong ucapan & doa
Buat aku tersenyum semalam
Buat airmata bertakung pada birai mata
Hati ibu mgdg ini berhati tisu kawan2!!

Semoga yang baik2 jua kembali pada kalian
Insyaallah..

34 tahun yang sangat Manis!
Yang pahit2 telah aku lontar jauh2
Mula lembaran baru setiap hari
Semoga Allah permudahkan serba-serbi



3 comments:

Dr Singa said...

happy birthday lynn!!

littlehumblelynn said...

DrSinga

Thank you!!
Hugsss!!

Imaan09 said...

kak lynd.. disebabkan redwok dekatttt sangat n husband dah mcm xde menda lain nk oder selain Marmite Chicken.. maka saya belajar buat marmite chicken!! pas 4-5x buat dah bleh sama... kak lynd google la, senang je, tp prektis make perfek..
tp tetap la butter prawn xbleh buat lg..haha