Pages

05 April, 2012

Project DIY dlm imaginasi :))

from do-it-yourself invitation

this time excited nak buat kad invitation birthday ain
so bolehler dia jemput kawan2 kat tadika sekali
sila verangan mama oiiitt
sedang tercari2 kedai kertas yang jual kertas cantik2
dulu kalo x silap ada dekat CM
harus terjah jugak jumaat ni


macam2 idea ada
dan ada guideline thru banyak website
this is one of them


menarik,simple & yang paling penting save cost
selagi boleh jimat
silalah berjimatkan!!



paper bunting
tgk rega yang rata2 dalam rm50-rm80
so  sila pangkah siap2
its really wasted

perlukan sedikit kreativiti
dan sedikit kerajinan
serta willing to work with 4 helpful hand with ain & auni

tapi kalo lohkong nak sponsor beli custom made lagi baik kan..
tgk ada tergodek di sini
price wise jugak
tp kalo buat sendiri mungkin kosnya boleh save few RM
hahahahaha

sila doakan semoga berjaya yek
berjaya utk save sebanyak mungkin

kali ni mama yang excited utk make it ain dream come true
tggu yea lalink

* hari ni kak ain ada photography session kat tadika..jenuh aku ajar senyum semalam..

4 comments:

mamaacha said...

saya hari tu pun buat sendiri jer...dari tulisan Heppi B'day tu sampailah ker goodies bag....

Daddy Ziyyad said...

tu diaaaa...invitation card pun cantikkkkkk...kalah kad jemput kawin..ekekekee....

kalau kreatif dan punya masa, buat sendiri lagi bagus kan..save cost..

gadisBunga said...

buat sikit2 lama2 jadik bukit. kite sokong dari belakang eh. yeah!!

zailamohamad said...

aku haritu mula2 je semangat nak buat deko2..

tapi aku print out juga..pastu gunting buat ngan anak2..seronok diorang!