Pages

20 April, 2012

plan to plan :))

sorry for lack of entry,my blog
tuan tanah sedang sibuk dgn keja2 hakiki
selain menjadi isteri & ibu kepada dua anak kecik
mmg x terlayan jadinya


tgh2 bulan
kalo nampak aku merempan stress dlm FB
mmg stress sgtlah tuh
tak sabar nak tggu cuti sekolah hujung bulan 5 nih
aku akan bercuti panjang
itupun kalo boss approve!!


kali nih mungkin rasa nak conquer pantai timur
sambil menyokong kempen jalan-jalan cari makan
from KL-KB-TGANU-KL
itu ikut perancangan awal
perancangan akhir-wallahuallam!!


ada hati mau ke Pulau Perhentian
ini mmg dream island yang selalu aku meratib kat lohkong
cuma x tau samada safe @ not mahu ke pantai musim2 gini
dari dulu lagi nak bawak kanak2 pg pulau gini
mmg tgh tggu kanak2 membesar dulu
tgk skrg diorang dah besar
bolehlah nak mengangkut ke sana


giler cantik kan??
skrg tgh tggu green light dr en boss dulu
kalo dia kata ok
baru lah start survey
baru lah leh start tekan2 kalkulator 7-8 kali
sambil jeling2 tabung ayam
cukup ke tak cukup..

en boss , jangan sabotaj sudahler!

kasi staff komited nih pegi bercuti dgn jayanya
if not ada yang bantai amik cuti sendiri
aku nih bukan leh kira sangat
mari penyakit sewel tuh
ada yang bantai bercuti suka hati mak-ayah aku
muahhahahaha!!!

ok..back to work
jangan jeling2 lagik

masa utk bekerja penuh dedikasi
smg kali ni boss approve cuti
x pikir 2-3kali

hehehehehhe!!

happy weekends lalink :)

* again,invitation for kak ain birthday bash..jangan segan2 jangan malu2..pls come & have fun with us.invitation entry - above ( sticky post ) utk yang dah hantar RSVP- tggu yea..nanti akan dihantar alamat penuh & contact number..sedang usaha compile lagi nih..sabar yek.

1 comment:

Qyla Aqilah said...

The pit stop of fashion lovers. We offer the range of dazzling and mesmerizing Sarees for your Baju Kurung,Kebaya and Kaftan, Punjabi Suits, Salwar Kameez exclusively imported from India. Various colors, designs, popular fashions, and textiles custom-made for you to bring colours in your life

http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/