Pages

25 April, 2012

habitual @ sickness ? u decide..

ada rupa sikit kot...hahahhahah



aku x tau orang lain
tp bila bab mr lohkong ni
aku paham sgt penyakit  yang payah nak ubat ni
mmg ada pada dia

dia ni internet freak + gadget freak
mana ada ustaz high tech macam lohkong
mengajar - upload segala mak -nenek dlm Ipad dia
pi pulak sambung kat LED projektor
mentang2 jadi cikgu kelas
pi download Class management dr Apple store lagik
sila takjub!!
adoikkhhh!!

mmg kegilaan dia ler tuh

2-3 hari lepas mari sewel penyakit  dia
nak install Unifi kat rumah
kononnya nak highspeed internet
x nak buffering
nak high kapasiti
bla..bla..bla..

installnya belum lagi
habis sumer dia nak potong
maxis broadband aku
astro kesayangan kak ain

dok mengadap internet xde benda lain
selain mengoogle review ttg Unifi
nak berborak dgn dia pun xde isu lain..sumer Unifi

selagi installer tak pasang Unifi tuh kat rumah
selagi ituler isu nih dok ulang-tayang
selagi ituler dia x berenti beratib
sila stress mama !!!!

mujur kegilaannya hanya benda2 alah nih aje
still kena bersyukur
kalo mari penyakit giler memancing/giler lain
lagi stress!!

tp kegilaan macam ni
bila melibatkan duit ringgit sedikit x best jugak
dah tentu2 gadget2 ni makin banyak makin canggih
dah x terikut kadang2

aku punya style
senyap jelah
as long as tak mintak duit aku
ok??

utk lohkong
suka hati ko ler abang
asalkan ko bahagia :))

jangan sampai lupa anak- bini sudah !!

4 comments:

Rai said...

mak saya pesan..gila gadget takpe.. jangan gila pompuan..hehehe..

lagi lagi kalau dia tak mintak duit kita..layankan aje la.. asalkan dia bahagia..

Imaan09 said...

ha..ha..ha.. setiap suami ada kegilaan masing2 kut kak.. mcm suami sy gila komik.. baguslaa x gila pompuan kan..tp duit gak tu.. tgk mcm membazir, pastu bersepah2 kt umah tinggi menggunung keleksinya.. bila pikir2 balik, layankan aje laa

littlehumblelynn said...

Rai.

Hrp gtler kan :-P

tp bila time dia xde $$$,wife jgj kena tlg.heheh

littlehumblelynn said...

Lea,

komik?cool :-P

minat membacaler tuh.lyn jerk;-)