Pages

04 April, 2012

her DREAM :))

sebenarnya 2-3 hari tgh serabut kepala
memikirkan kehendak/permintaan kak ain
yang mahukan birthday bash yang cantik2
semua gara2 banyak sgt attend birthday bash anak kawan2 yang grand2


its not much of her demand
tapi its a matter of time
aku jenuh lah browse macam2 website
tp for party kits utk budak2 ni
mostly comes from overseas
so tgh dok memilihlah ni


betapa kurangnya entrepreneur malaysia yang bergiat cergas dlm perniagaan party kits
so its a godd hedge kalo sesiapa yang berminat utk berniaga
mmg pilihan sgt terhad sbnrnya kalo yang ada pon


cuba tgk sini
segala macam mak nenek ada jual
dr sepandai2 bunting
sampai sehampeh2 tisu
giler kreatif kan!!





hello kitty theme

ke korang ada link yang bagus2
utk peniaga dr malaysia
terutamanya yang dok kat area KL/Cheras
sila leave in comment box yea


nak DIY pun ada
setakat nak wat bunting pun ada link yang menarik
utk yang banyak masa
kreatif..mungkin leh cuba buat
sini linknya




nak gantung keliling rumah pun boleh gini ..


kalo bab nak order kek
yang itu x risau sgt
sbb kat malaysia ni
berlambak2 kek entrepreneur
mahal dgn murah jer bezanya
sedap mungkin lebih kurang ..
nak fondant-nak buttercream-sumer ada
sila sediakan RM shj..sure ada punya



from pak google :))

mak aiiikhh pening kepala when its come to fulfill her demand
bukan nak memanjakan anak
tp her request hanya setahun sekali
kata nabi- pahala dapat membahagiakan/menggembirakan si anak
sekali-sekala apa salahnya

tunggu yea kak ain
mama tgh tekan kalkulator 7-8kali
dok jeling2 tabung ayam
kot leh wat top up apa yang patut

sila fening!!!






12 comments:

mummY daniSha said...

danisha lum pandai mtk lg...selalu buat ngan family..kazen2 dia je.=)

Lily@MamaZaraZareef said...

yeay..kak ain dpt bday party..syoknye...=D..Zara punye bday this coming 11 apr..die request nak kek disney ariel..so mama just tempah kek n lollychoc n ajak2 sepupu2 die jek..nk wat bday party lagi satu tk mampu dah sbb baru lepas wat adik punye arituh kan..ekekekekeke

zailamohamad said...

Lynn, ko nak buat tema apa?? aku meniaga party pack lah..(mesti tak tgk betul2 kat blog aku ni)

ko sms aku tema ko nak apa..aku boleh cari yang suit dengan budget ko..rege kawan2 boleh aje:)

ni no aku 012-3228651

sekarang ni aku banyak dapat tempahan party pack angry bird sahaja:) anak aku pon buat tema burung marah haritu:P

Daddy Ziyyad said...

saya pun rasa party planner/orgnizer for kids tak byk di malaysia ni..satu niche yg bagus kalau nak explore..

keep on looking ya..

u ada nak pakai clown ke?

Imaan09 said...

hahaha.. mamanya fenin..xpe laa kak lin, betul tu..setahun sekali saja.. nnt sy try godek ada lg x simpan contact2 berkaitan..

Imaan09 said...

ni satu..
https://www.facebook.com/WansPartyShop

littlehumblelynn said...

Mummy danisha,

tggu danisha besar sikit,sure x larat nk layan.huhuhuhu

littlehumblelynn said...

Lily,

tuhler,inipun still on budgetting.kalo rasa ada budget byk boleh pggl ramai sikit.tgh wat kira2 lgk.hhhuh

littlehumblelynn said...

Zaila,

aku ada tgk blog mu hr tuh.aku nk tema hello kitty,aku.nk cari hak sumer hello kitty.bkn goodies beg ajer.kalo mu ada,roger weiii!

littlehumblelynn said...

Drdaddy,

suh mommyzz wat bisnes nih.sure ada smbtn punya.
Xmo clown sbb ank kecik tuh takut clown.kang ada scene drama plak.

littlehumblelynn said...

Lea,

mmg pening bila ank2 dh pdi order nih.sila tunggu ruhil besar sikit yej

ibuafiqahhuzaifah said...

lyn,

memang fenin pun..
bila yg si akak dah pandai request nak macam2..
irni ni bln April skali,bulan mei skali..
ni dok tekan kalkulator la ni fuh2 dapat pelarasan gaji bln ni leh budget lebih skit bday si kakak...
haha..

tapi xde la buat besar2an sbb arwah ayah pun baru je xde..buat sekadar utk family aje...

all the best to u!jgn lupa share party theme pack yg bagus2 ye