Pages

12 April, 2012

empty feeling



auni & sakitnya
after batuk 2 minggu lebih
demam 3 hari
now tak nampak gaya batuknya makin elok
rasa mcm lebih teruk lagi
dgn flu yang x kering2
tipulah kalo aku kata aku x risau


few time clinic visited
dgn ubat cair kahak,ubat demam,ubat batuk
belum campur ubat antibiotic
still x jalan jugak


semalam pegi amik neb kat klinik
doktor kata ada kahak dlm lung dah
balik klinik bagi ubat bagai
tidokan dia
tp malam tadi paling disaster
setiap sejam dia bangun merengek
menangis2 macam menahan sakit yaa amat
smpkan aku dah x larat nak bukak mata memujuk dia
sbb kerap sgt terbangun
kesian dia sgt2!




taken neb at klinik hafiz :(


aku tawakal hantar auni ke taska
tapi x sampai berapa jam
pengasuh taska telefon
bagitau auni doesn't look ok
pucat,muntah2 & xmo makan


susah hati jadinya
tel lohkong sbb dia yang paling terdekat utk tgk auni
suh lohkong bagi auni ventolin dulu kat rumah
tgk m/mana keadaan dia..


doakan si comel mama nih cepat2 sembuh ok!


malam nih akan repeat neb di klinik
tgk apa kata doktor
tapi kalo still x ok malam ni
mungkin akan bawak auni ke hospital esok pg


xde pilihan yang lebih baik dr itu
biarlah , asalkan dia cepat sembuh
kalo itu pilihan terakhir & terbaik,kena redha !
(biarlah apa orang nak kata..they know nothing )


im need back my notty ,cheeky & always make me smile daughter
she never fail to make me smile :(

2 comments:

indahhouse said...

Salam kak lyyn,
Moga auni cepat sembuh.

kadang2 asma makin kuat, sbb ada alahan apa2, my MIL dulu selalu check carpet dll sbb masa kecik my Hubby asma yg teruk juga. dan kena makan minyak ikan kod hari2..

Lily@MamaZaraZareef said...

hope auni cpt sembuh..n doakan zareef jugak k..setakat ni ruam merah dh tumbuh banyak kat seluruh kaki n tangan..time biasa die ok..tpt part nk tidokan dielah yg susah..merengek2 punye lama..nk ngempeng susu tp tekak die sakit kot so die reject..huhuhu