Pages

15 February, 2012

mmg STRESS !!!!!!!







dr kul 7am aku telek menatang ni
dan dr pg tadi jugak AA campakkan aku dlm bilik menunggu
sabor jelah!!

dan sampai skrg tak nampak bayang aku leh book gi mana2
baru verangan nak g tgk meow besar kat Kuching nun
cis..cis...sgt STRESS!!

selalu x bernasib baik
tgk jerlah macam awal tahun hari tu
promo 0.10 sen..x dapat jugak!!

kena mandi bunga jugak!!

AIRASIA---next time jgn gatal2 nak fwd email kat aku
aku dah stress langsung x leh nak menelek keja skrg nih!!

uwaaaa :(

8 comments:

Imaan09 said...

huhuu..sabar..baru tadi tgk blog akak tu dia tayang tiket status "confir" ke Kuching.. cuba lagi kak Lynd!

sue zainun said...

sabar2..huhuhu kena cuba banyak kali boleh kot..

ibuafiqahhuzaifah said...

ramai kena campak Waiting room AA ni..ramai xleh tembus..
sabar ek..cuba try malam kang ke..kalau dah rezeki xkemana...

Lily@MamaZaraZareef said...

saya kali ni mmg awal2 dh surrender nk bukak AA..gara2 merajuk tk dpt promo yg sebelum ni..hubby pon kata next trip obesea target pi singapore jekla dulu...tk payah sibuk2 book tix..naik keta or bas pon smpai..hihihi

littlehumblelynn said...

Lea.

Dh x lrt cuba.smlm ok?tiba time confirmation utk pymt terus gmbr bee buzz tuh menari2.rasa nk telungkup pc kt opis.huhuhu

littlehumblelynn said...

Sue,

dh fed up nk try .tensen:-(

littlehumblelynn said...

Irnie,

x dapek jugak.huhuhu

littlehumblelynn said...

Lily, nk g kuching x leh naik bas.huhuhu :'(