Pages

13 February, 2012

saya selalu bagi mama saya sakit jantung !!!



gambar sedikit blur-guna tabby aje nih!



bulan ni 17/2
si kecik mulut murai ni akan berusia 1931 bulan
kak ain dulu masa umur macam ni
si auni ada dalam perut dah

budak nakal nih
jatuh lagi malam  semalam
elok sgt2
luka  lagi betul2 bawah jahit kat dahi tuh
sagat kulit lutut
lebam pipi kanan

alasannya berlari kejar mama

mmg suker sgt BERLARIK
x suka jalan elok2
nak jalan sopan2
lagiler x mau..
kejanya berlarik x cukup tanah

elok sgt2..semalam tersembam kat jalan tar
menangis bagai nak rak

adoikkhhh!!
kalo cikgu taska tgk
sure dia ingat mama auni  kaki dera pulak
sedangkan anak yang x reti dok diam

semalam pagi2 mintak mandi
pas mandi sibok request nak pakai baju chantik2
siap carik baju dlm  gobok dia
dah pakai cantik2 suh tangkap gambar pulak
alahai anak!!

uwaaaaaaaaaaaa....
naper rasa macam anak aku dah besar nih!!

kenapa cepat sgt kamu membesar
atau pun mama yang makin tua

:(

16 comments:

azam said...

:) hyperactive sgt ke??

jaga elok² ye......nanti byk parut

Daddy Ziyyad said...

budak budak yg aktif suka berlari ni, elok dipakai kan knee pad/elbow pad, especially masa main kat luar..anak buah saya dipakaikan pad nih ..so mmg elakkan luka/parut tu semua..

ayu said...

alahai..siannya auni...lynn, try la pakaikan knee pad mcm daddy ziyyad cadangkan tu..

Ibu n Abah said...

lynn...
Auni budak normal...
sama macam anak2 akak jugak...
yang tak normal bila dia duduk diam dan takder respon...

Imaan09 said...

Laa..auni belum 2 tahun lagi..??ingat sebaya2 Ruhil..

Lina said...

lasak kan budak2 skang ni... girls pun act mcm boys.. samalah anak i pon.. pening kepala

akma said...

jangan ganas sangat nanti kurang RM5000. hiks!!

jom join GA sulung saya pulak ok kak lyn! yeay!
http://akma81.blogspot.com/2012/02/giveaway-riang-ria-anakku.html

mekchu said...

tersembam atas jalan tar? aduihhhhhh sakit tuuuu... mintak2 tak de parut.. nanti kurang hantaran.. hahahaha...

littlehumblelynn said...

Azam,

bukan hyper lah tp aktif :-D

littlehumblelynn said...

Drdaddy,

mahuker dia?pakai cekak pun cabut sokmo.tp boleh try jgk kan.

littlehumblelynn said...

Ayu,

takut beli shj,pkinya tidak.huhhu

littlehumblelynn said...

Ibu n abah,

dia ni aktif sgt kak x mcm kakak dia.x tau serik.risau sy.huhuhu

littlehumblelynn said...

Lea,

typo ler.auni 2 thn 7bln february ni.

littlehumblelynn said...

Lina,

tau xper.wat mama risau jerk

littlehumblelynn said...

Akma,

xperlah.kita train dia jd doktor,besar nanti berebut org nak.hihihi

littlehumblelynn said...

Mekchu,

parut sana-sinun dah.dasar x reti dok diam