Pages

29 February, 2012

AV TRANSMITTER



ini memang kegilaan lohkong
segala jenis gadget dia suka
ini yang terbaru yang dia beli


fungsinya :-
supaya channel Astro juga dapat dilihat melalui tv di tingkat atas
kebetulan ada 2 tv- 1 dkt main hall
1 lagi dkt family area tgkt atas
since xnak subscribe another astro package semata2 nak tgk kat atas
so lohkong invest beli benda alah ni
its cost us RM210.00

ok lah jugak
wpun aku tgk masa nak memasang benda alah ni
jenuh jugak nak adjust reception
mujurlah menjadi jugak akhirnya
if not burned duit saje2

reason nak sgt benda alah ni
sbb aku selalu bawak anak2 naik tido kat atas kul 10pm
of course aku x dpt tgk tv
so bila adanya benda alah ni..so dptlah aku tgk tv sambil dodoikan anak2 tido
muahahahha!!

kebaikannya :-
save ler drpd nak subscribe another astro package bulan2
gambar cantik jugak tanpa perlu pasang antenna bagai

keburukannya:-
kalo2-2 tv bukak
kalo tv bawah on 104- begitu jugak akan terjadi dgn tv diatas
tapi drpd atas pun masih boleh tukar channel even decoder astro dok kat bawah
cool kan ?

tapi oklah...sbbnya xde sapa pun yg berebut nak tgk tv atas @ bawah
anak2 aku kalo aku dok atas..berderetlah ikut naik atas jugak

apapun utk yang berminat
mungkin leh cari thru mudah.my
aku g beli ahad lepas
sampai ke pandan indah

malam tadi layan vanilla coklat
smbl popok2 anak2 tido

heaven!!


13 comments:

Imaan09 said...

ouhhh..ada ek menda gini..

mzhany said...

bagus gak mende nih. bleh elakkan dr bazir duit kt aSTRok tuh,huhu skali labur je kan, 210...kalau subscribe lagi 1astro, bulan2 kena bayar kan. lagi haru....

gadisBunga said...

mmm

menarik! menarik!

rupanya ada ek alat yg boleh astrokan dua2 tv!

sue zainun said...

salam :) dulu2 penah tau nak cari benda alah ni tp xjadi sebab tv yg lama rosak..huhu skang tgk kat bawah jer..

ayu said...

ooo..bestnyaaa...bagus..jimat!

Mixed-family in da house.... said...

Saya ada jugak....tp beli RM50 jer

littlehumblelynn said...

Lea,


ada.tuh yg beli.

littlehumblelynn said...

Hany,

save sikit kan :-D

littlehumblelynn said...

Mmg menarik ,lbh menarik utk org yg x berapank berduit nih.hhuhu

littlehumblelynn said...

Sue,

kena ada 2 tv br beli nanti.

littlehumblelynn said...

Ayu,

mmg best bab nk jimat nig.

littlehumblelynn said...

Mixed family,

wah murahnya.berapa meter coverage tuh?

Lily@MamaZaraZareef said...

kitorng nye tv kat tingkat atas, jadi port zara layan cd barbie n main gama (klu appanye ada aje)..tu yg malas nk pasang ariel tu sbb tau meroyan plak anak dara tu klu kitorang kacau tv die kat atas..hihihi