Pages

24 February, 2011

time off its a MUST ok !!!

as mention before aku dgn jayanya telah mengMCkan diri aku hr nih
selain suffered sbb period pain aku tuh
aku jugak x cukup tido,kejap2 terjaga tgh2 makan malam
penat sgt2 rasanya bila kita  x cukup tido nih kan..

g klinik..muka pucat kata doktor
muka cengkung..mata ala2 panda
dlm hujan yg sgt lebat pg tadi
terpaksa jugak..sbbnya opis aku yg bijaksana hampeh
req MC SLIP # before 10am..macamler kita nak larik sgt kan..!!

tp xdelah rehat sgt org sakit ni
menjaga kanak2 yg lasak macam hantu raya nih
buat org sakit terus sihat
org sihat pun leh jatuh sakit
kejap  diorg 2 beradik elok main2 sama
kejap lagik..diorang gaduh gusti2 lak
pening pala aku!!


en papa sibuk sgt minggu ni
saat aku ketuk lappy ni
dia masih di luar..aku xdelah kisah sgt
dia kesana-kemari cuma aku kesian tgk dia penat wat mcm2 hal..
bos dia ntahapapa punya planning
planning macam2..yg running bagai nak rak dah tentu en papa & kwn2 dia..sian sgt2!!
aku jenis x heran kisah sgt kalo suami aku keluar pg mana2
bagi aku lelaki jgn dikongkong
beri kebebasan & beri sedikit ruang utk diri dia nak bersosial
tp alhamdulillah..en papa mmg family type sikit
kalo xde hal penting jarang dia nak dok luar

x sabarnya nak tggu sabtu nih
aku & family kecikku nih nak gi jalan2 bagan lalang sepang!!
dah lama x mengadap laut nih
kak ain sgt excited smp paksa mama beli goggle!!huahuahua..

aku lagik excited sbb dah lama sgt xde cuti2 msia
kalo cuti sikit memanjang balik dungun je pun.
hajat tahun lepas nak merayap ke penang x menjadik
gara2 operation mengejut

smg tahun nih lebih kelapangan masa
smg tahun nih lebih kemurahan rezeki
moga-moga..insyallah !!!

ihsan: google
anyhow happy weekend kwn2
teruskan bekerja ok
tp as usual Friday keja macam x keja kan..

stress xkan sama spt keja di hari isnin
sila lah percaya ...












2 comments:

PynGees said...

kak lynn...

saya agree ngan kata k.lynn...suami nie jgn dikongkong sgt...give them some space...yg pntg dia tau jln blk rumah...as long as dia kluar m'cari rezeki & s.times hang out with kengkawan...& paling..paling pntg...family come first!

littlehumblelynn said...

gee

betul tuh gee..kak lynn jenis x suka nak kongkong dia nak ke mana pun..as usual dia sndr akan tel bgtau kemana dia nak pg...