Pages

08 February, 2011

"annonymous" sila pergi jauh-jauh..shohh..shoohh..

cukup menyampah..ntah  sapa2..tak tau mana mari
nama pun xde..cakap omputih pun hancur
sesuka hati drop komen sampah dlm blog ini..
nak komen biarler aku paham apa maksudnya..ini ayat pun tergantung..
rasa nak marah pun yea jugak!!haiayyyaaaaaa..


blog tempat mencari info..mencari kawan
mencari contact..
bukan tpt mencari gaduh..

kalo x suka entry & blog sapa2 pun..
sila pangkah siap2..
jangan suka-suki cari pasal..

kadang-kala org2 macam nih wat kita rasa nak marah..
mind your own bussiness ok..

blog is personal part of my life
suka hati mak-ayah aku ler aku nak tulis apa kan!!!
selagi aku x menyusahkan hidup sapa2
jadi aku akan tetap menaip sesuka hati aku..

recap.."blog is personal part of my life "
you is invited to read as long as u not mess with me..



















3 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

apa kata tukar comment setting supaya si Anon tu takleh mengomen.

(^_^)

Delicious-Cuppies said...

tersilap comment kot... hehe...

PynGees said...

k.lynn, just ignore..bkn sumer org suke tgk kita happy & bahagia wlupun kita x pernah kenal siapa dia...