Pages

12 February, 2011

Kopitiam Dungun

ramai jugak pg2 mcm nih..


melayan auni yg cranky nak turun meronda




makanan yg kitorg order,roti sekeping lagik dh selamat masuk perut kak ain..heheeh


aku adalah peminat tegar Kopitiam
boleh kata tetiap minggu akan jengah kopitiam
selalunya OLD TOWN ler..


balik kg..nampak kedai Kopitiam Dungun ni
paksa en papa singgah after bwk auni amik ubat kat klinik SURA

aku order kopi panas,teh tarik & roti bakar
sgt yummy ..kopi sgt kaw..

wah..........teringat2 kat sini..

mode : lapar sbnrnya nih!!

6 comments:

mzhany said...

sempoi la bangunan kopitiam ni. hehehe mcm besh je tgk. suasana pun besh

gadisBunga said...

saya pun hantu kopi jugak! hihihi~

Syahada Ahmad said...

Hai, salam kenal.
Thanks sudi follow kita.
Nanti kita follow dia lak eh. ;-)

Hafriz Mohamad said...

kopi dangdut! eh...silap..hehe.

peberet sy kopi mlm.. x kira la jenama ape, asalkn mnum mlm2...hik2

zailamohamad said...

laa, orang Dungun ke?? Zaila dulu setahun jadik orang Dungun masa matrikulasi KPM kat situ, tapi rasanya sekarang ni kolej tu dah xwujud lg..owh teringatnya kenangan p pasar malam Dungun yang best tu, makan nasi ayam Pak Zin, p melepak kat pasaraya Salwa, p Pantai Telok Batik..huhuhuhu..miss that moment

littlehumblelynn said...

hany;

aha..sempoi giler..try singgah kalo balik lalu dungun ;)

gb;

kita sekapal :)

syahada,

kita suka baca blog awak :)

hafriz;

waaaaaaa..kenapa malam..kita minum pg2 ptg2 mlm2..mmg hantu kopi :)

zaila;

kita org KL..tp en papa org dungun..jd sejak kawin self-claim kg kita ler jugak..yea ke matric kat sana....?yang mana satu yek?