Pages

13 February, 2011

First colouring contest for Ain Darwisyah !!

semalam aku pg keja sekejap
ada ad-hoc things to be done
aku dok opis dr 1120am-300pm

balik umah tapau KFC utk anak2 & en papa
reward anak2 sbb tpaksa tggl kat umah since mama kena pg keja

smp umah dlm kul 4.10pm
makan bagai..dlm kul 5.15pm ajak en papa ke AEON AU2
sbbnya nak mencari barang dapor yg serba x ada

tgk Felda baru launching kioks nama SAWARI
mcm2 barang ada jual
sumer produk IKS..dan sgt chantek

due to the launching ada pertandingan mewarna
kak ain beria sgt nak join
aku x kisah sgt..
layan kan aje..

ramai jugak yg join..seronok plak
tp as usual bila ank yg masuk
mak-pak yg beria2 .hehehe.

saje suka2 je..
nak menang x dpatlah kan..
anak aku pegang colour pun kekok lagik
heheh..

layankan aje gambar kami
taken from E5 only..
mama & kak ain..

mama confirm akan tolong kan..hehehe..si auni pun nak tolong jugak tuh!!
hasil kerja CIK DORA yang x semenggah!!

anyhow its great to have a quality time spend with the family
mungkin aku terlalu sibuk dgn kerjaya
yg x sudah2
tp anak2 tetap priority

now..kak ain x berapa nak sihat
dpt flu & batuk..pakej sekali
harap2 x melarat smp ke demam

auni pulak mula flu..
ini mmg buat hati aku gundah-gulana
smg x melarat hdknya

isu kesihatan anak2--masih isu global ku..
alahai anak..

9 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Bagusnya kak ain..die sndiri tunjuk minat nk join contest tu yek..=D

littlehumblelynn said...

lily;

dia suka kalo ramai2 buat..dia suka nak join..colour x pdi sgt pun..hbehehe..

Syahada Ahmad said...

my doter pun sama x sihat, duk ofis, tp kepala kat umah. risauuuu :((

*comment out of topic ;-)*

mzhany said...

waaa sronok nye...beshkan. eh eh hany yg tua bangka ni pun masih suke kaler kaler nih ;)

mekchu said...

comel sungguh dora dgn 'baju' baru dia tuh.. good job kak ain..

ayu said...

anak perempuan nak la color2 kan..kalau anak lelaki?? jawabnya conteng2 je la..huhu..mcm hariz, bila bagi color , bukan nak warnakan tapi conteng2 je..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tak sabar nak bwak mat rafiq g kaler2 gak nanti dah besor skit ehhe

PynGees said...

wah...bagusnya k.ain...wlupun x brp nk pndi lg wat colouring but she's interested...ada potential tu...

hopefully both ain & auni cpt2 sihat & segala batuk, flu sume tu x melarat...amin

littlehumblelynn said...

syahada;

yea ler..anak sakit..kita pening pala teringatkan dia ;(

hany;

yea ke??kak lin dh hilang stroke mewarna nih..

mekchu;

ikut pdi dia aje..ikutkan dia sumer nak warna pink aje..hehehe..micah dah sihat ke?

ayu;

ikut mood dia jugak ayu..mari penyakit malas tuh..apapun x mo buat !!

rose;

sabar2..x lama dah tuh rafiq nak besar tuh!!

gee;

heheh..bukan pdi sgt pun dia..main2 aje lebih..

skrg akak tgh EL jaga budak2 x sihat..2-2 bantai demam pulak..alahai..