Pages

28 December, 2010

loh kong..i lap u lah :)

aku as usual masih dgn habit aku
yang suker membelek katalog IKEA tanpa jemu
x tau berapa ratus x membelek..
dan verangan x sudah2..hehhe..bukan kena bayar kan!!


aku dah lama teringin kan benda alah ni..
utk dapur mini aku nih..
sgt comel & sgt efektif kan..


BEKVAM kitchen trolley dan harganya RM199.00
bagi aku mmg agak mahal ler..
so aku tunjuk kat en papa..
en papa terus amik buku sketch dia & start mengukur kat dapur kami
katanya nak wat sendiri...

dan projeknya bermula hanya seminggu
menggunakan kayu2 terpakai..
yang papa kutip kat kawasan umah mak
en papa hanya beli roda & skru sahaja..
maka jadiler trolley nih...





aku sgt takjub ok..
mungkin x secantik & sekemas buatan IKEA
tp ianya hasil tangan  suami terchinta!!

apapun in entry khas utk suami terchinta
wpun kita kdg2 x cukup itu @ ini..
papa..never failed to fulfill his wife dream to become truth..

i lap u lah papa...
dan masih ingat pesan en papa-jangan tgk lagik katalog IKEA tuh..kang dia fening nak melayan kerenah aku lagik!!hehhe..



mode : x sudah2 verangan lynn..hehehehe..






12 comments:

DaZzlingLilLy said...

kalau boleh buat sendiri rasanya lagi puas hati wpun tak berapa kemas...janji dapat benda yg sama macam kita nak tu

ibuafiqahhuzaifah said...

hebat la lynn lo kong pandai tukang2 nie..bukan suma suami leh tau...
sekali sekala kena gak puji suami sendiri.
sapa lg nak puji suami kalau tak isteri sendiri kan3..

PynGees said...

wah..untung k.lynn hubby creative.. xde la m'bazir klu blh create sndri.. x cantik, x kemas tp hasil tgn yg penuh keikhlasan...

Nurul said...

waa...best lah lyn..suami bg hadiah...Isk2 terkonang pulak kat cik asben...

littlehumblelynn said...

Dazzling Lily;
tuh ler..as long as its functioned the same kan..heheh..

irnie;

bukan nak puji suami sendiri..tp dia mmg minat benda2 gt..menjahit langsir pun dia terror..kami x pernah tempah ngan org lagik..sumer hubby yg wat..hehehe..


gee;

hehehe..tuhler sgt terharu dia siapkan dlm tempoh seminggu jek..

nurul;

tuhler..sgt takjub dgn kerja tgn dia..jadiler wat melepas kempunan sang isteri..hehehe..

Imaan09 said...

ya ALLAH, buat sendiri..beshnyaaaaaa

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

huyoooo
syabas mere bete!

ehhehe sonotnye somi pandai bertukang..

littlehumblelynn said...

imaan09/rose;

hehehe...en hubby kadang2 mari rajin tuh..dia akan wat sumer..tp kalo mari penyakit malas tuh..angkat cawan sebijik pun x mau..kwang3x..

Suliana said...

wah. bagus nya. klu hasben su, nak bertukang pun tak reti. hehehe.. blh order satu tak benda ni.. hehehe

Marsha~ said...

woaaaaaahhhh.. untunglah dapat hubby rajin.. cantik jugak tu

DrSinga said...

nak oder 2 !!!!

kakyong said...

amboi... bertuahnya badan... husband kakyong kalo request apa2 dia buat noheng jer... sadis betul