Pages

03 December, 2010

hari nih mood x baik !! ke laut ok :(


x elok kan kalo mood pg2 jumaat swing kan
tp inilah yg aku rasa
gara2 sikit hal yg berlaku mlm td
kdg2 bila kita bercekau  bergaduh with other half
kita bukan expect sumer back to normal
but pls.. accept the mistake & say sorry!!

aku nih bukan jenis keras hati sgt
hard outside-melt inside ok!!

tp bila sedikit hal kecik yg diperbesarkan
smp kita sedikit terasa hati
nak pg keja pun rasa x best!!

bila dgr Hot FM..rasa nak marah pun yea jugak!!
pg ni otw ke opis
ada sorang lelaki yg menyesal menceraikan isterinya
merayu2 utk diterima semula
siap mintak pendapat bagai dlm radio!!

agaknya org lelaki wat keputusan guna otak kat kepala lutut ke?
kan dah menyesal x sudah........
alahai.........lelaki !!

abaikan repekan org macam aku pg 2 nih..
mood ke laut........:(

jangan ada yg mood huru-hara swing macam aku lak
smg happy2 sokmo


weekend is around the corner!!smile :-)

*ini blog peribadi,sekadar mencatat sedikit luka buat peringatan masa akan dtg ..

9 comments:

Suliana said...

sama la kak.. su pun klu perang2 ni, mmg mood swing.. serba tak kena la satu hari. tu yg klu gduh, kena cepat2 baik..

ibuafiqahhuzaifah said...

kadang2 nak gak tulis mood swing nie dalam blog tp memandangkan kengkawan ramai dekat opis asben terus xjadi nak tulis..
sbb boleh jadi isu di opis dia...
so,simpan jer la dalam hati...(huhu)
agak nya kalu xray hati nie dah lama nampak ada nanah!hahaha..

tasekM said...

aku kalau mood ke laut aku akan diam sediam2nya. bahaya, kan...? takut meletop.



.

ayu said...

dengar juga radio hot fm tadi..
aduyaii..kesian juga..
tapi tu laa...dah berlaku kan..


btw, sabaw ye cik kak..
enjoy nanti di hujung minggu..^_^

littlehumblelynn said...

sue;

gaduh2 manja kata org..tp kali nih..rasa nak meletup pun yea jugak!!lets time decide..:(

irnie;

lynn jenis suka tulis dlm blog nih..kalo hubby baca lg baik..biar dia tahu apa yg kt rasa :)
x ray kat hati kita-kdg2 nanah dah x rupa nanah gamaknya..leh jadi barah pun yea jugak !!hehehhe

tasekM;

sila takut..!!bahaya weii pendam2 gt..:(

ayu;

tuh ler dlm usaha utk menghappykan diri sendiri..doakan yek!!

lily azliyana @ mama zara said...

ayooo..ape kes ni kak Lynn..smoga cpt sejuk hati tu yek..tak best gak klu merajuk lame2 ngan en hubby kan..klu die pujuk oklah..sesekali nk manja2..tp klu die tknak pujuk, lagi sakit hati nnti adelah..huuuu

littlehumblelynn said...

lily;

dah lama x gaduh..tetiba sikit punya hal jadi besar..so malas nak cakap apa!!mmg declare war dr malam td-smp ke pg!!huhuhu..

PynGees said...

be cool mama auni...ada masa mmg kesabaran kita diuji & buat kita hilang lnsg mood...bnyk2 kn b'istighfar ye...

happy weekend

littlehumblelynn said...

pyngees;

tuh ler kena banyak bersabar.....dok meroyan dlm blog aje!!huhuhu..