Pages

22 December, 2010

Entry tertunggak-sehari sebelum jatuh sakit!! the best port of nasi lemak i've ever tried ever :)

korang pg2 sure ada tempat fav nak tapau makan kan?
aku mengaku..aku jenis heavy breakfast
all time fav-dah tentu nasi lemak..
tgkler body kan!!

kat sini aku nak kongsi 1 port yang plg yummy aku rasa
dan agak menarik
dia meniaga thru boot keta WIRA
in case kalo aku g keja terdrop by ke masjid jamek
aku akan selalu beli kat sini..
dan yang paling jadi igauan nasi lemak sambal sotong
(x sabar nak tggu jan 2011..nak g sana..skrg tgh pantang makan pedas..makan seafood)



tgk betul2 ramaikan org beratur..makcik nih jual nasi lemak guna boot keta WIRA..   


tempatnya di hadapan bangunan HSBC yang bersebelahan LRT M.jamek.

lapar tgh2 malam bila teringat nasi lemak sambal sotong nih...



kawan2  yg berdekatan leh ler g cuba
harga standard ..berpatutan!!
dan yang paling penting mmg SEDAP!!



*** sepatutnya entry ni aku wat awal lagik.apa nak wat dah jatuh sakit that day..

8 comments:

Imaan09 said...

lama xjenguk sini rasanya..
baru baca kisah akak lak sakit..
siannya, semoga cepat sembuh..!

PynGees said...

urghhh...mkn tmbh lapar perut nie bila nengok nasi lemak sotong tu...lg2 time cuaca tgh mendung sejuk2 nie...pekena secawan radix panas...fuh!...bestnya Kak Lynn

suhailas said...

lama tak singgah sini...moga cepat sembuh yaaaa

Elyn said...

dulu masa zaman i naik bas kat depan maybank tu, ade makcik tu jual nasi lemak sedap. ntah ade lai idak port tu!!

littlehumblelynn said...

imaan09;

kdg2 kita pun sama..ada masa rajin jalan umah org..heheh..tq..tgh beransur pulih skrg :)

pyngees;

sila carik jangan x carik!!akak tgh pantang nih..hehhe..

suhailas;

tima kasih kak !

elyn;

kalo nak kira org jual nasi lemak area situ ramai sgt2...ada kot lagik!

ayu said...

berapa ringgit tu lynn??

selalu ayu beli nasi lemak sotong kat depan Maybank Pandan Jaya..

sekarang dah naik harga lorrr..

dulu rm 2.70, tapi skrg dah rm 2.90plak..aduh...lama2, pokai gak laaa

littlehumblelynn said...

ayu,

kat situ rm3..tp sedapler sgt!!!!

kakyong said...

memang sedap nasi lemak sambal sotong