Pages

30 December, 2010

kalo ada anak lelaki nanti akan aku namakan Khairul Fahmi hehhee..tp nama Firman pun menarik gak kan??

ini entry tgh happy...dan..dan berangan nak dpt anak lelaki
x tau entah bila..huhuhu
best giler tgk bola malam td....
baru terperasan betapa len chainya keeper Msia kan..si Khairol Fahmi
althought game mlm td kita bolos 2 gol tp player main sgt ok..after 2nd half
tgk striker Safee Sali main..alahai..pantang dpt bola dia tuh kan..
apapun tahniah pasukan Malaysia..
first time rasa seronok benar layan bola..dgn ain2menjerit2

update bleeding agak kurang sikit pg nih
rasa sakit pun ada sikit kurang 
esok kena jupe surgeon..kalo nasib baik mungkin xde apa2..dpt smbg MC ke..huhuhu
kalo nasib x baik mau kena warded balik...neihiiii!!!!!
apapun berdoa utk yg terbaik..

betul ke esok cuti umum?
sila hapdet ye kawan2..sbbnya mau confirm dgn surgeon lak..
if not kena mengadap surgeon hari nih lak..

semalam berjaya misi buat cekodok kak ain
setelah 5 tahun x wat kuih nih
see..menjadik gak kan...


hasilnya org yg 5 tahun sekali masak nih..
(buat cekodok pun nak kecoh kan..suka ler kan..ini misi 5 thn sekali ok..)
licin-licau..ptg ni niat mau buat puding karamel..
kalo jd akan publish kat sini..as usual..ini pernah wat sekali 7 tahun lepas sblm kawin..
so bayangkan aje jadi ke tak niat aku petang nih..

ok..selamat bekerja kwn2 di penghujung tahun 2010.
smg SKT /KPI masing2 chantek2 ok..


esok reramai wat checklist apa yg kita capai @ x tercapai sempena menyambut tahun baru nih..dan sama2 buat azam baru..

till then..chow chin chow..

11 comments:

ibuafiqahhuzaifah said...

salam...

hehe..skrg tgh top nama khairul fahmi smpikan blog awek dia pun mencanak naik org follow..kah3...

besok cuti yer lynn...PM dah umumkan malam semalam..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hahahah..dah seme cakp camtu
kak, ari tu sy g umah kwn hubby rosli sali..upenye dia tu abang kepada safee sali..hua hua..tak sangko lak abg dia kwn skolah somi den..

aminnn kang dpt anak laki la tu..jampi2 skit kut2 sama ngan ape sy ramal masa nak bagi FM tu..ehhehe

kak, g shiumm FM tu dulu..

PynGees said...

bola..bola..bola..
smlm smua org (esp sape yg mnt bola) sure crazy happy...alhamdulillah, dgn kemenangan tu dpt gak kita numpang cuti kn..

moga luka k.lynn tu cpt sembuh...jgn lasak2 kn diri lg k...

cekodok psng tu nmpk sedap benar..lg2 time lapar nie..sronok kn dpt lakukan s.thing wat org t'syg wlu hanya cekodok psg...:D

Kaseh NazLieza said...

ayoyoyo..fenomena khairul fahmi...=))

tasekM said...

aku tak ada azam. bulih?

he he.



.

Daddy Ziyyad said...

nasib baik tak cakap "teringin namakan anak Rajagobal"...:)

Nurul said...

Firman pun ok...Err Farhan tak mo? Samer nama ngan anak saya....

ayu said...

mmg comeynya khairul fahmi tu kan....cool je dia..

esok confirm cuti tau..

lily azliyana @ mama zara said...

wahh..peminat tegar bola sepak ni smpai nk amik name pemain bola jadik name anak ye..hehe..insyaAllah, adelah rezeki nanti tu Ain n Auni dpt adek boy..=p

littlehumblelynn said...

irnie;
KFCM-tuh sgt lenchai kan..huhuh..tu ler baru tau cuti,,kan mc mmg bab2 luar lgsg x tau kalo x buka internet ni..

rose;

ada jampi ke FM tuh//wah kena cium banyak2 kali nih..hehhe

gee;

tuh ler bab menumpang cuti paling akak suker tuh!!

naz;
hehhe...mamat tu lenchai weeii :)

tasekM;

ko mmg lawak beb..heheh

daddyziyyad;

huhuhu...x kuasa aku !!


nurul;
aku nih berangan jer..ntah bila nak mgdg x tau..hehehe..

ayu;
lenchai kan KFCM..tuh..hehhe..tq confirm ct yek..

lily;

ntah2 lily yg boleh boy pas ni..leh zara ada adik boboy..hehehe

mzhany said...

mcm mana dgn nama mambang? eh silap bambang..hehee