Pages

27 December, 2010

bila berblogging dr rumah..kena paksa auni & ain main jauh2!!heheh

bukan main seksa nak online dr rumah
sat g kang dgr auni nangis..kak ain lepuk
sat g lak dgr kak ain nangis auni cepuk
jangan x tau anak2 aku wrestler buas  belaka

alhamdulillah auni dah baik demam
buat pertama kali auni demam x smp 24 jam..
lega sgt2 aku rasa :)

recovery process aku berjalan dgn baik
wpun ada next TCA lagik jumaat ni
kata surgeon luka dlm still x okey lagik
so dia akan monitor smp luka sembuh
berapa lamaa daaaaaaaaaaaaa...
semalam bergegak-gempita seluruh kondo kat ampang nih
sbbnya sumer pakat jerit ramai2 bila Malaysia berpesta gol belasah Indon malam td
aku yg xrajin tgk bola pun naik sheikh sekali..hehhee..
cant wait this 29-12-2010....tgk next game kat Indon lak..

makin nak hujung tahun
aku makin dup-dap-dup-dap
teringatkan keja berlambak kat opis tuh
terkenangkan KPI aku yg ntahapaapa..
teringatkan kak ain yang akan masuk kindy baru
teringatkan auni yg akan htr ke taska semula
sumer wat perut aku bergelodak
susah hati...sebenarnya @ ini sumer paranoid shj..wallahuallam!!

tahun depan tahun final
aku & en papa dlm usaha mendapatkan sebuah rumah kami sendiri
aku x harap rumah besar,stylo..
asalkan rumah itu selesa utk kami 4 beranak & kami mampu membayarnya mortgagenya
dan ianya rumah kami sendiri..tenancy agreement  kondo nih  akan tamat June 2011..so mmg kali ni berharap utk pindah ke umah sendiri sblm June 2011..i/allah..

apapun still on searching & review prospect property
masih mengira tabung ayam utk downpayment rumah kami
apapun smg urusan dipermudahkan Allah hdknya..
doakan aku yek !!

banyak benda nak membebel sbnrnya
tp bila si auni nak mengempeng
x dapeklah kwn..tggu sat g dia tido baru leh melawat umah kwn..

till then..jupe lagik!!
jangan tido ok..selamat bekerja di hujung tahun kwn2!!



ini budak baru baik demam-paling notti !!





















10 comments:

ibuafiqahhuzaifah said...

kisah kita serupa..
kdg2 xdapt nk on lappy sbb dah dgr adik n kakak bergaduh smpi nangis2..
tgh malam br leh blogwalking..huhuhu...
SKT utk hujung tahun dah selesai..
alhamdulillah la..
wah,bestnya dapat pindah umah sendiri nnti..harap2 dipermudahkanNYA..
take care Lynn...

Imaan09 said...

ye kak.. paranoid saje..xyah pikir..go n face it! Best of Luck..!

mekchu said...

demam nak makin nakal la tu.. hehe.. auni.. auni.. hujung thn ni mmg semput nak mengejar KPI kan.. fuuhh..

gadisBunga said...

semoga hajat akak nak beli rumah baru tercapai. :D

comel dan notti betul auni tu..hihihi

PynGees said...

moga 2011 impian jadi kenyataan... x mewah x mengapa janji sederhana & bahagia...amin...

Suliana said...

sama la kita. hehe. memang byk keje.. tu belum cover keje bos bercuti tu. huhu

ayu said...

klu kat rumah, mmg susah la nak on9..huhu

littlehumblelynn said...

irnie;

hehee..tgh dlm usaha ni..lum dpt lagik!doakan yek..

imaan09;
yealah..akak ni mmg paranoid sikit.huhuhu!!

mekchu;
kdg2 dah smp tahap x kuasa nak kejar KPI..aci?hehehe..

gb;

tq..doakan yek..smg rezeki murah nak dpt umah sndr nih..auni mmg sgt notti..

pyngees;

tq..awak selalu drop sweet comment kat sini..smg masin mulut awak!!i/allah..

suee

hujung tahun mmg keja tgh banyak..dlm sakit2 pun semalam ke opis siapkan keja tertunggak..hehehe..

ayu;

tuh ler..macam nak masuk medan perang jdnya kalo nak online kat umah dgn ain & auni..hehhe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sy doakan akak cepat2 dpt umh idaman k..

mcm2 kan terjadiujung2 tahun ni..samala ngan kite.tapi taknak share lagi kat blog..
hoho dugaan tak sudah2..
semoga Allah berikan dugaan ini utk sy menjadi lebih kuat utk masa mendatang..amin...

littlehumblelynn said...

rose;

tq..nape lak rose?apa terjadi..nanti dah rasa ok..sila hapdet ok!