Pages

29 January, 2015

WISHLIST 2015- part 1

Wishlist 2015
Bear with me,akan ada few part untuk wishlist tahun ni

Antara wishlist tahun ni

Revamp bilik anak2

Kalo dulu kak Ain & Auni ada bilik berasingan
Tapi tahun ni sibuk nak tido sama2

Rumah kami ada 4 bilik tido
Tp mostly budak2 suker tido kat living hall
Suker sgt golek2 depan tv
Aku pulak yg rimas sbb kena mengemas pagi2
Kelam kabut jadinya

Jadi aku mmg berhajat nak revamp bilik anak dara ni
Kena usahakan letak 2 katil yg berasingan so msg2 ada space sendiri
Gitu....bab berangan

Ikea mmg byk idea menarik
Tp poket yg tak berapa nak menarik
Mahal!!
Kalo ada yg murah,means that yg x berapa nak berkenan di mata aku
Plain..pale...no no no!!

Bilik kanak2 perabut kena minimalis
Warna kena ceria-either cat @ cadar mestilah warna2 yg comel
Cukup ruang nak bermain
Ruang belajar & simpanan

Seee....im done research ok!

Jadi mari kita berangan
Sambil layan gbr dr pak Google

Utk orang yang x byk duit macam aku
Kena beli sikit2
Tak leh beli sekali harung
Mana yg blh DIY kita DIY shj

Jimatkan?


Yang mana satu pilihan kalbu?

Tepuk dada tanya selera ..tp yang plg berkenan merah putih tuh...cun kan?

No comments: