Pages

04 January, 2015

JJCM-Seri Senibong Seafood SENIBONG JB

Pas balik dr makan kat Kacang Pool
Balik ke hotel
Tidokan si adeeb,mandikan anak2 & paksa anak2 tido berehat
Aku & suami curi masa untuk berehat,mandi,solat jamak zuhur & asar

 
Dalam kul 6:30pm
Set waze sekali lagi ke Senibong
Dok baca review macam best aje ke sana
Amik masa 1/2jam dalam keta


Sampai restoran masih lengang lagik
Ain &,Adeeb pulak tido sejak dalam keta

 
As usual
Order makan
Aku order tak banyak sgt
Sebab anak2 jenis suka makan ayam
Kecuali Auni suker makan sotong
Pilih sotong -order sotong goreng tepung
Dan tak tau ikan apa-sebab aku mintak staff kedai tu recommend ikan apa sedap utk dibakar..dia recommend ikan tak tau apa nama..100gram RM3.50-mmg sedap
Aku order sup sayur
Telur dadar jugak untuk auni & ain
Air oren,laici,nescafe tarik


Dan setiap meja memang ada orang serve otak2-mmg makanan wajib try kalo berkunjung ke Johor.
Servis cepat
Tempat makan pun selesa
Dan boleh jugak pilih betul2 tepi laut


Restoran ni dibina atas laut sebenarnya
Cantik sgt masa kami sampai tu
Senja kan..

 
Overall- rasa sangat sedap
Cuma kalo ikan bakar tuh ada pencicah lebih sedap
Harga- kena rm88 that day

Expected sbb ramai blogger yang review rega mcm mahal sikit.
Singapore border kan...tourist attraction plak tuh
For those yang nak pergi
Mungkin boleh mempertimbangkan restoran ni


Restoran ni letaknya paling depan sekali
Lot tepi
Mudah nak cari
Parking lot banyak


Cuma kena bayar masa nak masuk Senibong nih yea-tak ingat..rasa macam seringgit-dua jer.
Kalo ada rezeki ke Jb lagi
I/allah tak serik nak datang sini lagik.
stunning view!
kak Auni aje yang nak bergambar masa ni
foods..............
a must try-Otak-otak

No comments: