Pages

21 January, 2015

Adeeb Ridzqin @ 14 month

Buah hati dah makin membesar
Dah panjang akal
Mulut becok macam bertih jagung wpun kosakata masih terhad lagik

Dah tak mo mamam bubur
Dah ada gigi 7 batang-atas 4 batang, bawah 3 batang

Faveret kopok keping
Memang ada darah pantai timur kannn...

Paling sayang kak Ain
Manja sgt dgn kak Ain
Dan sgt close sama en papa
Kalo en papa ada,buat x nampak aje dgn mama!
Chaiiiitttt!!!

Separation anxiety ..hazabedah!
Jgn hrp lah nak tinggal kejap gi mandi,gi dapor ke
Bisa amukan!

Even nak memasak pun kena dukung sebelah tangan..aiyokhhh stress mama.

Dah nama anak lelaki
Lasak sgt2,semua nak panjat
Meja laptop,meja mkn,kabinet tv
Gugur jantung mak ko dik!!

Tapi lasak2 pun suker berjoget
Pantang tgk iklan Mee Sedap krispi tuh
Amboiiii...bukan main jogetnya!

Lagi satu iklan Maggi Kari
Siap dia mengajuk pelakon cilik Arissa tuh...kahkahkah

Seronok melalui fasa ini dgn kamu,anak
Jgnlah besar cepat sgt
Tak puas kelek baby lgk

#imtypicalmomma

2 comments:

Ibu n Abah said...

Alhamdulillah
Comeinyer Adeeb
Selagi masih baby ni mainlaaa puas2
Gomol puas2..
Sebab anak2 kita ni cepat sangat besarnya..

Rohani Hashim said...

Haha iklan megi krispy tu mmg comey.nak nak yg pompuan tu.ptt adeeb suka.

Betol lah org kata bila ank dh masuk sethn lagi cepat je rasa dia membesar. Huuu rasa baru je kaklyn buat entri adeeb setahun kan...