Pages

04 January, 2015

Random JB

Ini entry last kot untuk cuti2 JB
Overall takdelah semua tempat dapat kitorang pegi
Wpun ittenary nak cover semua
Tapi Danga Bay pun tak spt nak pegi
Kekangan Adeeb yang sakit

Elok pulak balik makan dari Senibong
Tgh2 malam tu Auni kena attack lelah
Jenuh pulak cari klinik.24hr area Taman Johor Jaya
Terpaksa cari klinik sbb tak berkesan guna inhaler yg ada..
kesian tgk dia malam tuh..tercungap2 menahan batuk

Papa dia yang memusing cari
Tawakal ajelah berdua sama Auni
Sbb ain & adeeb dah tido kat hotel
 
Next day -bangun pagi mengemas
Breakfast & check out
Sempat ke JPO-sajer nak tgk apa yang best sgt
But untuk orang yang bukan branded conscious rasanya JPO bukan untuk aku
Masuk jugak few boutique..Coach,Fossil,Gap..
Takdelah best sgt!
 
Apapun meh layan gambar yang ada dlm hp nih
Buat kenangan mama
So next time kena repeat jugak ke JB
Sebab tak puas hati berjalan kali nih


Dah semua anak2 x sihat
Nak berjalan pun x seronok sgt
Tunggu anak2 besar sikit
I/allah akan datang JB balik
Moga panjang umur mama & papa
Murah rezeki...ada masa,pasti akan ke JB lagik.
 
baru kuar bilik hotel-Silka JB
 
@ Hello Kitty Town
breakfast time
muka mama tak cukup tido!
HKT lagik
@JPO
@JPO lagik
queue nak main salin2 baju HK katanya!

1 comment:

Najib Ariyan said...

yes... kalau anak dah besar sikit nanti datang lah lagi yer... leh jalan2 ke Nusajaya pulak