Pages

30 March, 2012

stress FREE di hari JUMAAT :))

joget, jangan x joget !



saje x nak stresskan diri sendiri
keja macam aku nih
hujung2 bulan hari paling STRESS
semoga KPI berganjak sikit

moga2

esok-lusa mau membongkang kat rumah
mau cuci icebox
mau sental bilik air smp 3
mau sental dapor
mau kemas bilik tidoq
mau top up barang basah
mau beli stok barang rumah

macam2 mau buat

dan macam larat sgt !!


doakan yek..kot ada org nak tolong buat sekali

happy weekend peeps !

6 comments:

gadisBunga said...

weekend la time nak cuci rumah kan. tapi kalau gi jalan2 weekend tu, kite postpone cuci bulan depan pulak. heheheh

Imaan09 said...

bunyiknya macam nak buat kerja rumah tu dgn HAPPY sekali..sedangkan saya, nk pikir pun sakit kepala menda2 tu..adoikkk..!

Suliana said...

cute je kucing tu berjoget. haha.. happy weekend ye kak lyn.. sama2 la kita mengemas :-)

Lily@MamaZaraZareef said...

sy slalu berangan utk gigih mengemas umah time weken tp slalunye berapa persen yg berjaya. Lain tu sibuk kuar berjalan n golek2 ngan anak n suami jek..huhu

ayu said...

Ai yg sdg bercuti ni pun tak terbuat kerja rumah..hehe..

DrSinga said...

tang beli stok barang rumah tu yang paling best antara yang tak best tu..