Pages

14 March, 2012

lepas GERAM !!

im need spa treat :))



kadang-kadang memang kena lepas geram jugak
baru rasa release tension

semalam balik keja
sudahlah lambat
sampai rumah lambat
hujan pulak tuh
badan lesu , tgh senggugut x hingat

malas nak masak dinner
ingat nak tapau makan kat kedai aje
boleh pulak auni mengamuk x bagi aku turun keta
aku plak x leh nak trn keta nak kelek auni tgh hujan2 tuh
dahler kawan tuh batuk, flu bagai
suh lohkong pg
lohkong pulak xmo pg - alasan pakai kain pelikat aje
bila suh pg kedai beli barang- elok plak pg nya..
xde lak  complaint pun pasal kain pelikat tuh
sgt alasan disitu !!

menyakitkan hati sbb balik tgh sakit itu-ini
kena mengadap dapor & memasak lagik
hanya boleh makan kul 930pm

masak campak2
malas nak melayan anak2
makan cepat2 naik atas mandi
lepak dlm bilik hadap novel
hempas pintu-kunci pintu
puas hati !!

anak menangis, anak melalak
biar lohkong hadap
aku dah x kuasa
sakit badan x sama dgn sakit hati
sakit badan , makan ponstan boleh baik
sakit hati- ubatnya hanya masa shj

sekali-sekala biar anak2 kecut perut tgk mama diorang mengamuk
sekali-sekala biar lohkong tau
wife dia pun ada angin jugak !

mujur x melarat smp pagi
walaupun aku mengamuk jugak dgn si ain
yang  merengek2 tak sudah2
mmg stress bila sampai masa PERIOD ini
mood ke laut  !

dont mess with me today
im totally not in good mood

+____+

8 comments:

Imaan09 said...

ya..kadang2 kita jadi begitu dan xboleh dikawal..lepaskan aje! rasa nak mogok kan?bila keadaan sekeliling xberapa nak membantu lagi rasa nak mogok7x..

ayu said...

ayu pun sama la lynn..semalam dah la nak cepat pi kerja , last2 EL sbb hariz sakit mata..tak pe la , utamakan dulu la anak yg sakit ni.. lepas dah bawa pi hospital bagai, dah titis ubat 2-3 kali, tiba kali ke 4 tu dia tak mau plakkkk..jenuh memujuk bagai, tak mau gakkk..erkkkk..lantas, berlaku la adegan paksaan memakaikan ubat kat mata dia..huhuuuuuuu..

dah la time ni pun ayu rasa tak berapa sihat sangattt ni..

rupa2nya, pagi ni cik P menjelma..mm..patutla angin semacam semalam..huhu

zailamohamad said...

aku selalu cik P datang berkunjung masa husben outstation..anak2lah jd mangsa kn marah ngan aku..ada tu, migrain melanda sampai aku menangis..seb baiklah anak2 bila aku menangis semua pakat mari peluk & pujuk aku..terharu rasanya..

kita manusia biasa, kadang2 tak boleh nak kawal emosi..

banyakkan bersabar ya Lynn

Suliana said...

sbr la kak lyn.. su pun kdg macam tu, tapi su tak berani nak berangin lebih2, nanti suami su lagi hangin, takut.. huhu.. kak lyn mkn evening prime rose la elok utk org pompuan yg selalu senggugut..

littlehumblelynn said...

Lea,

mmg smlm adalah hr naik hantu.stress betul!!!rasa mls nk buat apa2!

littlehumblelynn said...

Ayu,

bab ank mmg kena utamakn dr yg lain.mmgkah mood swing sgt2 smlm.geram sgt2!!bdn lesu,skt pinggang,sakit perut.mmg hr x berapa nk baik smlm.haaaishhhh! !!

littlehumblelynn said...

Zaila

tuhler bila stress sgt mulaler menangis sorg2 dlm blk air.smbl mandi smbl ngs.mmg emo smlm.huhuhu

littlehumblelynn said...

Sue,

mmg x reti nk bersabar dh smlm.mcm naik hantu.geram punya psl.