Pages

06 March, 2012

Mencari ruang dlm kesempitan waktu :-X

Kesuntukan masa
kekangan kerja bwh dasar kuku besi
dasar pecah & perintah pun leh tolerate rasanya

yg mewajibkan staff stayback 3h seminggu
nk claim OT byk pulak songeh
itu & ini

dgn kedudukan tpt duduk yg sgt x strategik
mengadap boss x yg x tahu senyum
atau boss yg suka cari simple mistake utk jd big issue
mmg cukup STRESS wei!

smg Stress kat tpt keja
x terbawak smp ke umah
kesian dgn ank2
they need their mommy
utk melayan 1001 cerita
melayan adu-domba sang anak

aku msh berhutang waktu utk ajar k.ain phonics
ya Allah
permudahkanlah utkku
lapangkanlah waktuku
kurniakan aku kekuatan & kesihatan tbh bdn

alhamdullillah
dpt lohkong yg sgt memahami
Allah itu maha adilkan?


Sent from Samsung tablet

6 comments:

Imaan09 said...

cari kerja lain..??

ayu said...

kalau cari kerja lain, rasa mcm tak sesuai plak kan lynn? sebab lynn dah join gov..mcm sayang la plak..

mmm..macam tu la lynn..sebelah pihak akan bertolak ansur..mcm ayu, suami la paling banyak kerja luar..

nak tak nak kena la faham..

littlehumblelynn said...

Lea,

ikut ht gtlah.tp byk nk.kena fkr nih

littlehumblelynn said...

Ayu

ikut ht mmg nk resign 24 jam tp mmg kena ada plan jgka pjg dulu.huhuhu

gadisBunga said...

hmmm....

tak boleh mintak tukar department ke kak? *soalan ni saya tanya sebab saya tak tahu gomen punye sistem.

mummY daniSha said...

ooh lyn keje gomen ye..syg gak kalau nak tukar keje...sabar jela..atau boleh baca ada ayat2 tertentu..tuk bg org x marah2 kita....=)

semoga dipermudahkan segalanya...