Pages

27 May, 2011

random mumbling :-)

aku dah memulakan cuti panjang 
sepatutnya bermula isnin ini
tp melihatkan auni batuk teruk sejak 2 minggu lepas
smp kedengaran wheezing 2-3 malam nih
bekalan ubat pun dah habis
jadi aku amik cuti kecemasan utk bawak auni jupe paed

seriously we will expected to move in to the new house next 31-5
skrg nih tgh mendapatkan few helper utk help me to packing
nak mengharapkan aku..
aku mmg teramat penat skrg nih
so aku amik keputusan utk hire orang tolong mengemas
keja mencari org-en papa yg uruskan

esok..will heading to wedding blogger MS BYZURA
insyallah kalo xde aral melintang
hari ahad adalah hari mengemas sedunia
mungkin akan singgah ke rumah baru utk help en papa fit in railing,lampu
kata en papa--ikutkan hati semua benda dia nak buat sendiri
sbg isteri yang menurut kata
ikutkan aje..bg moral support
-kalo x siap nanti baru leh membebel bagai nak rak-

doakan aku x jatuh sakit
auni cepat2 sembuh
supaya urusan pindah-randah ni cepat2 siap & x memeningkan kepala aku hdknya

tgk si mata bulat ni...dalam sakit pun x tau dok diam!!



anyone free minggu depan
kot ler leh tlg angkat kotak
muahahahaa... 


*minggu depan will busy searching for kak ain new kindy & taska for both ain & auni..ini lg pening!!








11 comments:

Suliana said...

amin... yg paling pening cari part taska tu la.. hmm.. takut diorg tak serasi kan..

gadisBunga said...

alamak. tak lama lagi dah tu nak pindah~

Daddy Ziyyad said...

enjoy your new home!!

just make sure tak banyak habuk (lepas berpindah masuk), risau akan activate asthma attack anak u..

Ayin Masliza said...

alamakkkkk pindah rumah memag penat.. try amik service mover kalau boleh... survey dulu rege... ada yg ok.. sebab nanti dia boleh pack and susun kat tempat kita nak...

congrates rumah baru.. sure tak sabar2 nak deco ni... hehehe

Imaan09 said...

adoi..penatnya dengar. anyway, boleh punya kakak!nk pindah umah baru lagi, semoga auni terus sihat dgn persekitaran baru..

Lady of Leisure said...

bestnya nak masuk rumah baru yer.. :)

PynGees said...

salam...

hi! k.lynn...
lama benar rasanya gee x visit blog kengkawan...smpi blog sndri pn dh b'sawang... bulan mei bln yg sgt bz hingga x smpt nk toleh kiri kanan..tahniah utk k.lynn & family coz will be moving to "Istana Idaman"

Amiizaa2001 said...

auntie datang tegok auni yg shomel.....semoga sentiasa sihat selalu, amin:)

azam said...

selamat berpindah ke??

Jangan Kalot said...

Assalamualaikum,
Anda dijemput untuk mengunjungi blog santai kami.
Sudilah untuk kita saling ‘follow-memollow’
Ini adalah satu entry kami yang terhangat.
cara cara menghilangkan pipi tembam
Diharap pengenalan blog yang baru sebulan jagung ini akan merapatkan silaturrahim antara kita. 

Dari,
Admin JanganKalot. 
Terima Kasih.

*selamat pindah :)

Imaan09 said...

BW cni..Lama x hapdet kakak.. Cuti panjang ka?bz buzzing (mcm sy) ka?bz pindah ka.. Take care..