Pages

11 September, 2008

sogo mania!

Dpt jugak aku merayap ke SOGO semalam dgn hubby & anakku si ain..Parking keta kat MAJU JUNCTION..top floor..mencanak nak mendaki...sbbnya dah tau sgt kalo nak parking kat sogo macam hampeh..payah nak jupe kalo dah ptg2 gitu lgpun pernah trap dlm jammed kat masuk parking aje..buat perabis minyak keta nak tekan pedal minyak..bosan!!

Bila masuk ke jalan TAR..feeling nak raya tu makin terasa..seronok jugak merayap ke sana..tp frust jugak byk tpt tak dpt nak pg..biasalah kalo dgn ain ni..pantang nampak toys mengaruk nak pg main..so nak mengadap dia main ler pulak..

Dkt sogo dptler shopping baju ain 3 pasang...mak aaaaiii baju budak bukan main mahal kalo nak cari yg elok sikit..

1}Dress Anakku =RM 59.90
2)Pants & Blouse PETER RABBIT=RM 103.90
3)Dress PONEY=RM69.90

So nearly RM200 over kat situ aje..belum lagi beli baju kurung dia..pening makcik..tp begitulah perangai papa ain..kalo utk si ain beli mahal2 takper kalo sendiri nak pakai harga baru RM39.90 dah bising kata mahal..Papa..papa..

Nak beli baju sendiri & baju papa pun tak smpt..org ramai giler babas...So ingat nak pg jugak menjelajah buat kali ke 2 ke sogo..hehehe..

Tp for sure kali ni both of us tak smpt nak pusing bazar ramadhan kat jalan TAR tuh..kalo masuk situ for sure keringler duit poket...kat situ rambang mata..malas jer nak msk situ coz ain tak sihat sgt..kalo pg tpt crowd lagi tak sesuai utk dia yg dlm healing process tuh..

moralle of the story shoppingler di jalan TAR...hehehe

sekadar ucapan tahniah utk Jaja ex-rhb yg dh selamat melahirkan 1st baby HAYAT ISKANDAR last 28-8-2008..SEMOGA HAPPY SOKMO!nofa bila pulak nak bersalin yek...hehehe..

1 comment:

-LaDy rAzOr- said...

tu la...
org pun dok tggu gak nie...
bila ler org nak bersalin nie...
huhuhuhh.....