Pages

21 September, 2008

Selamat jadi mummy..NOFA

Malam tadi by 12 something dpt sms dr nofa...dia dah selamat melahirkan baby boy di HKL..seronoknya..macam dpt anak sendiri ler pulak..

Semoga nofa selamat menjalani tempoh berpantang yg menyeksakan tuh..takperlah nak badan cantik..sihat kena ler berpantang gaya org2 dulu2..stokin jgn tggl tau!!Makan kena jaga ..air kena minum jugak wpun org tua dulu2 tak bagi minum air banyak tp mana nak ada breast milk nya kalo tak minum air..so yg tuh kena abaikan ler..yg baik kita amik..yg hampeh kita campak jauh2..

tak lama lagi nak raya..alhamdulillah dpt jugak beraya dgn family sendiri tahun nih..rasanya macam nak balik perak raya ke 2 tuh...dah lama tak balik kg..asyik balik dungun aje..

seronoknya nak raya....isshhh duit raya budak tak tukar lagi..takper lah pelan2..bajet spt tahun2 sblmnya..tak pernah lebih tak pernah kurang...hehehe..

okler smbg semula..

No comments: