Pages

25 September, 2008

tq mak..

Pg2 semalam mak telepon aku..
"payahnya nak dpt tel kamu nih"
"datang umah mak bukak posa ptg nih yek"
macam best jer..tak yah aku kelam-kabut nak masak..
wpun umah mak area kl nih tp aku jarang jugak nak pg makan kat umah dia sbb rasa lan macam dah kawin nih..takkanler nak menumpang makan umah mak lagi..tp sekali-sekala mmg akan pg makan kat umah dia..
dalam kul 6.30pm aku smp umah mak..
tgk menu apa yg mak masak..
sedapnya!!
ada mee goreng yg tersedap di dunia..
asam pedas ikan merah..
gulai ikan masin talang campur nenas(tp aku tak makan pun..takut ada baby dlm womb nih..cuma tak confirm lagi..mintak2 bolehler nak menambah baby lagi)
ada pengat pisang..
so makan macam apa lagi..semua aku belasah..
rupanya mak berhajat nak bagi aku baju raya & tudung sehelai sbg hadiah hari jadi katanya..isshhhh dah bersuami macam nih pun mak bg hadiah lagi...rasa syahdu lah pulak...
mak belikan si ain baju kurung sepasang..
bertambahlah koleksi baju raya ain tahun nih..
rezeki cucu mak!!
aku ada 2-3 benda lagi tak beli utk raya nih...
so kena merayap jugak nak mencari benda2 nih..
kena cari jugak!!
kalo tak..
nampaknya tak meriahler raya tahun nih..
okler jupe d entry yg lain pulak...

No comments: