Pages

20 March, 2011

random !!

baru shj lepas melepak 3 jam setelah tiba dr dungun
alhamdulillah..perjalanan  sgt smooth..
highway x jammed macam raya cina hari tuh

sempat menyinggah ke KWSP Dungun
sgt x sangka..1st time pg pejabat KWSP orang ada 2 org jerk
kalau kat KL nih..mahu berpuluh org on queue

banyak sgt post entry tertunggak
agaknya masa mmg x mengizinkan sgt bulan nih
nak update  citer short vacation kat lumut pun x smpt lagik

esok kembali bekerja stlh lama bercuti
bulan nih rasanya macam nak let go
tp sayang pulak..
so akan diusahakan sehingga ke hujung bulan 

esok akan bangun awal2 pg
kembali ke rutin asal
menyiapkan breakfast kak ain yg akan masuk kindy balik esok
kembali bergelut dgn homework kak ain semula
agaknya sbb ituler kerajaan umum cuti sekolah
spy mak-ayah pun boleh cuti jugak!!

2 hari lepas sempat ke baby centre
sbb nak beli botol susu auni lagik
sbb hanya bwk 1 botol aje balik kg
x sangka BPA botol habis atas rak..
gara2 kerajaan haramkan botol PP
as ramai yg tahu..botol BPA nih mahal

agaknya kerajaan kena fikir semula utk penetapan harga kot..
just an opinion :)


ok..selamat bekerja semula
esk confirm massive jam...

so bwk2 kuar awal ok!!

episod setiap pg-sementara tggu mama bersiap dia sempat tido dulu wpun dah siap beruniform..haaiii anak..













3 comments:

PynGees said...

salam...

'selamat kembali'...
betul la k.lynn... gee pn dh campak smua botol2 susu yg x leh digunakan lagi & last saturday redah ujan lebat pegi Anakku purposely nk beli botol BPA free m'gantikan botol2 yg dh kena buang... demi anak..x leh nk tunggu nanti..nanti.. kena ambil tndkn cpt..

gadisBunga said...

welkam back akak. harini jammed tak?

littlehumblelynn said...

gee

wah..mcm lama sgt kak lin hilang yek!!kak lynn sejak bersalin auni dh pakai BPA..kalo gee pernah masuk laman susuibu.com mesti tau lama dah..apapun tahniah sbb amik langkah plg selamat utk anak gee !!

gb;

laa..x pg mana pun kita..sibuk sgt terbang sana-sini..hehehe..jammed giler kat jalan ampang!!