Pages

08 March, 2011

bila aku mula bercakap sorang -sorang :=)

Kesian kat blog terchinta
Tuan tanah tgh sibuk berjuang di medan perang keja
Sbb bakal bercuti on – off bermula minggu depan
Jadik nak menyiapkan keja mencantikkan KPI bulan ni spt 2 bulan lepas
Spy hujung tahun leh tgk skor SKT meletup kebabom..

Huahuahua



Bulan 3 penuh planning itu-ini
Antaranya nak g wedding smp ke seri manjung
Nak balik kg  di dungun
Nak g merayap bukit gambang resort lagik
Ada hati nak merayap Matta Fair ..


House hunting x habis2 lagik!!
Nak termuntah pun yea jugak..tel sana-sini
Ikut hati nak give up aje
Tp nama pun mencari astana idaman
Mmglah susah kan..
Lagik susah buat org yg berapa nak berduit macam aku nih kan!!

Huhuhuh………….



Tgh berfikir 2000x nak g satu interview ini @ tak jumaat nih
Tgh berperang dlm rasa MAHU @ TIDAK MAHU
Agak menarik..tp ntahler..kejap rasa nak..kejap rasa macam malas lak!!
Takut yang dikejar x dpt
Yang dikendong berciciran..sapa nak jwb tuh!!

 
sila fening!!




Too many choices pun x ok jugak kan!!

Will BW pelan2 ok







1 comment:

PynGees said...

fuhhh!...mmg penuh diary k.lynn...
moga semoganya b'jalan dgn lancar wlupun x mgkn 100% as ur plan...

..bkt gmbng resort???...wah best..best..best...gee pn dh pegi...lgpun dkt ngan kg. halaman bonda...