Pages

29 January, 2013

Room service katanya !


aku tak pernah order room service
aku adalah kedekut
bilamana menginap di hotel sebelum2 nih
sebab utamanya kosnya yang melampau2
dan aku lebih prefer cari makan kat luar

tapi baru2 nih
masa menginap kat Shahzan Inn
kami adalah kebuluran
dan nak keluar cari makan adalah sgt malas
dgn jalam jammed - kalo mereka2 yg biasa dgn Kuantan
sure tahu ini adalah bandar one way ok!

so try order room service
tapi pilihan menu adalah sgt terhad
so order nasi goreng kampung
dan set sup ayam+ roti garlic

after 50minute baru smp bilik
nasi goreng itu adalah sgt pedas
memang kanak2 tak leh makan
yang sedap hanya sup tuh jer kot

hancur lebur RM39
utk dua makanan nih sahaja
tepuk dahi!


nasi goreng kampung- RM22



Sup Ayam + roti garlic- RM17

takdelah sedap sgt makanan hotel nih
harap mahal jer lebih
baik  merajinkan kaki gi cari makan tempat lain

tapi mungkin ada yang suka
dan tak kisah belanja mahal2

utk aku, rasanya tak kos efektif
nak suap 4 mulut
so tak puas nak makan

apapun sekali-sekala
bolehlah yea
kalau selalu
sila pengsan dulu!!

mama bukan kerja cop duit yea anak2

5 comments:

Dr Singa said...

:)
lain kali bawak roti gardenia dan nutella..
selamat..

gadisBunga™ said...

saya adalah kategori kedekut! heheheh!

Daddy Ziyyad said...

bicara pasal room service order makanan ni, saya pun adalah kedekut! hahaha..tak berbaloi beb..

secangkir madu merah said...

Akak & keluarga klu pergi bercuti kemana2 lebih suka jalan2 cari makan di luar.. macam2 ada dgn pelbagai pilihan dan harga juga berpatutan.. malah sedap lagi.. hehehee

Imaan09 said...

harga tu melampau sgt tuh!..boleh buat makan seminggu kekdahnya