Pages

16 January, 2013

KL-KK-KL




gambar sabtu lepas sblm si kecik tuh jatuh sakit ! 



 hurray!
dalam sibuk menjaga auni yang sakit
aku berjaya jugak booked ticket AA
murah ke KK

insyaallah bulan 9 nanti
sempatlah untuk menyimpan berdikit2

hopefully by time nak fly
takde aral melintang hdknya

apapun doa yang baik2

tempat wajib nak pergi adalah Kundasang
sudah lama baca travelog kawan2
hatiku sudah jatuh cinta

kawan2 dapat ke mana?
sure lagi murah kot dealnya kan..

utk aku - aku dapat deal KK serendah RM55
murah kan?

jadiler jangan takde langsung
kalo tak ada yang boikot taknak bukak web AA setahun!





13 comments:

Dr Singa said...

saya dapat ke Singapura 0 ringgit!!
:)

littlehumblelynn said...

Dr,

Sentapppp!!'

Dr Singa said...

Tahun depan tapi!!!!

hahahhaaaaaaa!
Januari 2014!!
ada lagi tau!!

Chik Att said...

jeless... kita tak sanggup nak tunggu ...
nagantuk ...

littlehumblelynn said...

Dr,

Weekdays ker?

littlehumblelynn said...

Chik att

Kita pun tak beli tgh mlm.ini beli pukul 10am .huhuhu

pB said...

tak ada plan nak bercuti untuk tahun depan ...

gadisBunga™ said...

nangis!!!

takpelah. biarlah saya naik ketapi je gi singapore. wuwuwuwu~~~

Ibu n Abah said...

Kita tak dapat pung..
sebab kita tak online pung...

littlehumblelynn said...

Gb

Jb dkt dah kan!!

littlehumblelynn said...

K.rahmah

Apa kelas naik AA
akak naik canggih lgk dr kami

littlehumblelynn said...

Pb,

Thn nih?

secangkir madu merah said...

Bestlah dpt tambang murah, tp yg tak bestnya lama sungguh hari nak fly.. apa apa pun, sekurang2nya dpt kumpul duit utk enjoy di sana nanti. Klu ke KK jgn lupa pergi gunung Kinabalu dan singgah di kolam air panas.. klu perjalanan dari KK awak akan melalui KUndasang, sejuk tmpat ni macam kat Cameron Highland...