Pages

04 January, 2013

misi & harapan :))




:))
2013
signifikannya
aku bertambah TUA
tahun nih kalo panjang umur aku akan berumur 34 tahun
in shaa Allah

antara tahun2 genting
untuk mencuba tambah baby
doakan yea
smg tahun nih ada rezeki baby baru

Auni pun dah besar- ikut perkiraan tahun
Auni adalah 4 tahun 2013 ini
boleh sgt nak tambah baby kan..

azam baru
as usual banyak azam tahun lepas yang tak tercapai
so kita carry forward shj azam lama yang tak tercapai lagi tuh

nak slim down
nak kaya raya tanpa hutang
nak khatam quran
nak keta baru
nak taman mini refleksologi  depan rumah

rasanya kena re-do semula azam baru
tapi kena adjust ikut keperluan & kehendak nafsu-nafsi
hahahhaha

apapun tahun ini
azam adalah mencari sebanyak mana masa berkualiti
dgn anak2
terutamanya bila Ain dah mula masuk mainstream school
kena banyak masa utk tengok homework
tahun ini jugak kena allocate masa
utk train Ain solat 5 waktu secara intensif
bukan takat ikut mama-papa dari belakang macam selalu
tanpa tahu bacaan2 wajib lagik
ini mmg azam no wahid tahun ini
semoga Allah permudahkan hdknya

azam2 lain tak payahlah nak sebut
yang penting lebih baik daripada tahun 2012

bila sebut 2012
aku tau aku tertinggal summary 2012
aku cuba nak buat pelan2 utk tatapan peribadi
smg aku ada masa nanti

hidup adalah sedikit tunggang-langgang sekarang
sejak Ain dah mula sekolah
masih berkayuh pelan2

:(

8 comments:

Dr Singa said...

percayalah.. kalau dah ada taman mini tu.. nanti tak guna pun!! hiks..

selamat tahun baru awak!!

littlehumblelynn said...

Drsinga

Ehhh!!!mesti guna punya.sementara nk bjln masuk keta kita pijak batu2 tuh dulu
Best wooo.

Slmt thn baru dr yg plg cool :))

Daddy Ziyyad said...

happy new year...

azam nak baby tu, kenalah disertai dgn usaha yg gigih tau...hahahaha...good luck!

Ibu n Abah said...

Lynn...
Dah 14 tahun dulu akak pun umur 34 jugak...
cepatnya masa berlalu...

littlehumblelynn said...

Drdaddy,

Doa utk sy yea dr.
Nak boboi sorg jdler :(

Slmt thn baru dr

littlehumblelynn said...

Kak ,

But still akak nmpk MUDA :))

maria firdz said...

wah.. bayk wishlist tu,, saya ntah la,, xde planning apa2 melainkan planning nk prggy lagi tahun ni.. hihi..

selamat tahun baru..

salam jejak dan follow dari:
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/

littlehumblelynn said...

Maria

Tq for drop by
Ini azam c/f thn lps :))