Pages

21 June, 2012

unusual appetite

Aku nih pelik sikit

kalo rasa nk mkn apa2

mmg x menyempat2

pg nih smp sentral

teringinkan nasi lemak hsbc


sggp turun kl dr sentral

beria berjln laju2

konon2 takut habislah

smp hsbc,tgk lengang


laaaaa dah x jual ker?

Frustttttttt!!!!!!


dah xde

pujuk hati g kedai mamak

order x hingat!

nak telur 1/2 masak smp 2bijik

roti sardin

nescafe ais


lepas tuh menyesal x ingat


inilah jdnya bila org frust nk mkn tp x dpt

dia bertindak luar batasan

sedap2 order bagai

sampai,x lalu nk mkn


makcik nasi lemak hsbc

kalo ko baca blog aku

sure ko tau betapa frustnya aku pg nih

masakan dia teringat2

x pernah jupe lgk nasi lemak sesedap dia masak kat kl nih!!!


xper,mggu dpn cuba nasib lgk

kalo mmg dh xde

redha ajelah!!


Sila google

m/mana nk masak nasi lemak sesedap itu

kot aku lak ganti tpt dia nanti

sapa tahu?


*maaf kwn2,entry emo pg nih.penat tau dr sentral naik tren smp p.seni,jln smp hsbc,tgk xde,kena pth semula blk pj.x ke haru.demi nafsu makan luar jangka nih


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 comments:

gadisBunga™ said...

alaaa....tak jual??? kalau saya pun emo!

*

haritu beli nasik lemak kat parking lot dekat dgn ibu pejabat polis bukit aman. sedap giler saya rasa!

Ibu n Abah said...

lynn..
memang akan jadi emo.
tapi pagi tadi akak berlari ke Bangsar carik nasi beringin.. ada.. sebab dah hantar 'kor peninjau' recce dahulu... nak make sure ada sebab tak mo jadi camni....
Kat kg baru ada nasi lemak sedappp sangat...
nasi lemak kukus...
kat HSBC tu jalan apa? (Akak pun pantang dengar)

secangkir madu merah said...

sedap sangat ke lynn nasik lemaknya tu? kat kelana jaya ada satu nasi lemak cikgu.. popular gila gila especialy masa tahun awal 90an, org memang penuh gila tapi akak rasa takdelah sedap sangat hehehe tekak apalah aku ni..

Lily@MamaZaraZareef said...

Siannya kak lynn..penat2 pegi tibe2 x jual ..mau x frust kan