Pages

06 June, 2012

colours of KB :))

malas nak kecek cakap banyak
sila layan few snapshot dr kamera aku
ada few things yang sempat aku snap

tapi paling menarik rasanya
KB adalah bandar penuh bendera kan?
x caya..sila tgk sendiri..
warga KB betul x ?

ini saje di"snap"- sbb nama lohkong kan..

kedai emas pun x bukak lagik--berderet kedai emas depan pasar siti khadijah :))

kedai emas lagik..

betul kan?


dr Tumpat - KB --macam nak PR sudah rasanya
tahun depan..insyaallah
nak dtg KB lagik

doakan semoga panjang umur murah rezeki
KB mmg seronok..
banyak tempat x sempat nak pg
sbb utama adalah berjalan dgn kanak2 kecik
yang dikhuatiri jatuh sakit sbb KB agak panas ye kawan2
lagi satu adalah sukar mengatur ittenary dgn x memikirkan waktu rehat /tido utk kanak2

nanti aku smbg merepek lgk ttg KB lagik

* jangan x percaya..aku tersebut dgn lohkong..mahu cari tanah, bina rumah di PCB..sbbnya aura KB mmg lain dr tpt lain..kalo aku nak berhijrah dlm Msia rasanya tpt pertama adalah KB..heaven!!

6 comments:

mummY daniSha said...

betul....kalau pergi KB memang sejuk mata memandang..lain dr yg lain =)

Ibu n Abah said...

ALhamdulillah...
akak yg bukan org kelantan pun suka jika dapat berhijrah ke kelantan....
##suka lihat orang cina fasih kecek kelantan....

Who's Na said...

Babe, beli rumah satu taman ngan aku la. In case malas masak, bleh call Selera Tok Ku utk delivery. Huhuhuhu... :P

Rai said...

todia...tiga bahasa sekali gus.. err..jawi kira bahasa ke..boleh laa..hehe..

zailamohamad said...

hehehe aku oghe Klate pong xdok plan nak kelik wak rumah d kg lg..baguslah mung yang buke oghe klate hak bersungguh!

kalu duduk kelate, gaji RM1k pon dah kaya raya..kalu kat KL ni, RM6k pon masih di kira biasa2..huhuhu

Anonymous said...

Plants have been the ideal thing for decor and gift items.
There are lots of varieties of floral arrangements instructions bouquets,
solitary flowers, plants in accent pieces, corsages, and so on It truly is
sweet, it truly is romantic, which is calming. It truly is ADORE.


Blossoms make everyone feel much better. It
includes more than the style and useful somebody.
The effects of flowers can be deap inside the very center of any particular person.
my webpage: vancouver florist