Pages

29 June, 2012

spread a love for me :))

malas nak ulas status Fb semalam
yang pasti buat aku down 1/2 harik
apapun kembali kepada rezeki

Allah tak turunkan ujian
unless dia tahu kita mampu hadapinya
dan ujian yang diberi olehNYA bawah kemampuan kita

kembali pada asasnya
"bersangka baik pada Allah"

dia turunkan hujan, ribut & petir
kemudiannya dia hadiahkan kita pelangi yang indah
Allah maha penyayang !

hari nih last day bekerja bulan Jun
banyak miracle terjadi bulan ni
laluan bulan nih walaupun sedikit sukar pada awalnya
getting very smooth sampai hari nih

alhamdulillah
aku bekerja dgn team yang baik
team yang memang truly supportive
team yang selalu ada bila kita rasa kita tak boleh nak buat
they help each others
takde isu dengki-khianat dlm team ni
we work more than team
we closed each others
even dgn boss mmg antara faktor yang menyebabkan team mate nih terbaik setakat ini

today we will having a small tea time together
boss penaja paling besar
tq boss!!

semalam dah selamat tempah kek kat SR
dah order ayam golek kat Nara sampai berbelas2 ekor
dan hari nih akan prepare fruit salad as condiment
insyaallah!!

semoga lara hati terubat sikit
semoga rasa sayu
semoga rasa sebal
cepat2 menjauh pergi

im just want to be myself
i dont want this pathetic episode ruins my whole day

weekend kan esok ?

masa utk bergolek2 sama kanak2
i miss my masak-masak game with the kids

have a enjoyable weekend peeps :))

1 comment:

DaZzlingLilLy said...

moga tabah hadapi ujian tersebut lynn..happy weekend to u too