Pages

15 June, 2012

tuah orang :))

menang US$1000 seminggu
seumur hidup


sapa x nak?


kalo lah aku
yang dapat kan???


tak caya sila baca nih 


tuah ayam nampak di kaki
tuah manusia siapa yang tahu kan?




happy weekends peeps :))

7 comments:

gadisBunga said...

kaki orang tu agak2 bertaji tak?

ngeee~

*

tapi kalau kite yg dapat gitu...walaweh. benti keje ah. hahaha!

kakchik@ella said...

KC pun sama dgn GB ~ confirm benti keja!!! hehehe.

BabyIntan com said...

As Salam Lynn, Intan nak ucapkan terima kasih krn menegur perihal aurat arwah my mum di dlm entri tersebut. Intan dah keluarkan gambar-gambar itu, terima kasih sekali lagi ye Lynn :)

littlehumblelynn said...

Gb,
mmg berenti keja gt kalo mng mcm tuh.

Relax goyg kaki tggi2!!!

littlehumblelynn said...

Kc,

itu adalah wajib!!!!!

littlehumblelynn said...

K.intan,

xde apa pun.sekadar berkongsi ilmu & bacaan shj.
Tumpang sayu dgn berita kehilangan ibu akak .takziah sekali lg .smg akak tabah hdknya

KakiJalan said...

ayam yang kita makan tu kira ayam yang tak bertuah lah ya..