Pages

02 April, 2011

yeaahh..mama bawak pg KL TOWER !!!

its been a long time request dr kak ain pd mama & papanya
actually dr zaman aku mgdgkan si auni lagik
bayangkan berapa lama daaa..tertangguh2 jadinya

bg aku KL TOWER mgkn antara tpt yg x berapa kita nak pg
pertama sbb setakat nak naik ke dect tgk KL xdelah menarik sgt kan
kalo yg dah biasa tggl tinggi2 macam aku..dah x interesting rasanya
tiket nak naik dect aje dah RM38 utk dewasa/RM28 utk kanak2 3 tahun ke atas
so mmg agak mahal sikit lah..kan!!

skrg selain nak naik ke dect setinggi 265m
naik lif ke dect amik masa 58 saat shj ok..
kat situ dah ada animal zone jugak
ada booth F1 stimulator lagik
dan jugak Pony Ride-naik kuda....

layan ajelah gambar2 amatur dr lensa Canon EOS60D
kena mengaji lagik nih..huhuhu



view from the dect..awesome

kak ain tercari2..mana umah kita .mama?

sessi bergambar itu wajib ok!

this kids sibuk nak memanjat tgk teropong..

masih x berjaya..hehehe

motif ? klcc shj..

yang bulat tuh apa yek?stadium agaknya..

sgt happy kanak2 nih..mama yg pening bila diorg main kejar2 atas dect..

parrot yg sgt jinak..ini di Animal Zone

kat Animal Zone--first thing yg akan nampak adalah big pythoon nih..geli-geleman aku..punyalah besar..instructor kat situ siap offer nak bwk kuar ular nih..kot aku nak bergambar..aku terus cakap "tima kasih ajelah"--mau aku demam 4-5 hari x kebah2 nanti..

tgk monkey!!
apapun..kak ain memang meraung2 masa masuk kat Animal Zone nih
dia mmg penakut yaaa amat..
almaklumlah animal zone ni x macam zoo
binatang2 wpun bersangkar bagai
tp macam gaya ala menyimpan pet dekat umah shj

sbb sgt hampir dgn kita
aku pun geli -geleman dibuatnya

apapun salah-satu tempat yang menarik
kalo x tau nak kemana sgt nak bwk anak2

utk pencinta alam--kalo nak jogging /menyusur alam
boleh jugak pg KL TOWER 
sbb hutan simpan bukit nenas jalan masuk melalui situ jugak
tp awas parking rate agak mahal sikit
td pg x sampai 2 jam kena bayar rm8..cekik darah!!

teringin nak pg jalan2 jugak
tp mengenangkan anak2 kecik2 lagik
harus postpone dulu..

kawan2..kalo rajin..ada masa..sila jalan2 ke KL TOWER yek..



3 comments:

PynGees said...

wahhh..menarik nie k.lynn...bila la agaknya kita org dpt bwk Qhaleef pg sana...InsyaAllah...hopefully 1 day mission kn b'jaya..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

teringin jugak nak p sana..tapi tak p lagi..

if rafiq pon camtu kak..dia takut natang idup..tapi bila duk jauh pandai lak panggil natang tu..tak kir ape natang pon..dia panggil Tac..tac..tac.. (cat jd terbalik) huhuh

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

nasib baik kindy anak2 kReen dulu buat lawatan sambil belajar ke sana. Kalau tak mesti diajaknya kami juga..