Pages

20 November, 2012

Sunway Lagoon - RM20 per person


 sempena ulangtahun Sunway Lagoon ke 20th SL telah berbesar hati
menurunkan harga tiket masuk
kepada rm20 seorang
setiap 20hb sehingga Mac 2013

untuk mereka2 yang anak2 dok tanya
nak pegi mana
nak jalan mana
mungkin sesuai kot nak bermandi-manda di SL

hari nih pun ada
tapi sorry lambat up entry nih
SL lebih baik pergi masa weekday
sbb weekend adalah sgt ramai

terma2 syarat2
hanya valid utk tarikh 20hb sahaja sehingga 20hb Mac nanti
terbuka untuk 1000 pelanggan pertama sahaja
kena provide i/c ok

mungkin boleh check website mereka disini

next month Dec jatuh hari Khamis
Tahun depan January-hari ahad
February & March -jatuh pada hari Rabu
so boleh start pikir hari2 yang sesuai nak bawak kanak2 ke sana

kadang2 pening nak accomodate cuti kanak2
sementara mama tgh busy year end closing nih

skrg tgh survey tempat shopping
barang2 sekolah kak ain
mama is excited lebih anak nak masuk sekolah
siap list panjang berjela
apa nak beli utk anakanda tercinta

siapa tahu kat mana dah start back to school sales ?

semalam wat kira2
barang2 nak masuk sekolah kak ain
baju-bajan jer dkt RM300+
belum campur stationery
buku2 sekolah
yuran sekolah

mama-sila pengsan 7-8x

baru anak sorang
kalo 4-5 orang
agaknya kena menabung start dari awal tahun

kesat peluh!!

5 comments:

Imaan09 said...

huhuu.. tp mesti super ramai manusia.. murah gila tu Rm20.. yang koman2 nye water theme park pun lg mahal.. tq 4 info kak..

Daddy Ziyyad said...

dah lama tak gi SL ni...boleh la try guna diskaun every 20hb ni..

belanja barang sekolah mmg boleh buat parents pengsan! huhu

lienda said...

hujung taun jeh memang pening mikir barang sekolah anak2,kena mula menabung sikit sikit seawal taun...

Marsha~ said...

menarik.... tpi tak larat nak gi theme park besar2 ni.... huhuhu

mama sara nur said...

salam kenal dan follow
tq for info besttt he he penah skali je mandi manda kat sunway ni tu pun ank2 masih kecik2
kalu 20 memang blh sgt la kan
mesti excited ank nk g sekolah kan
akak dah lalui dulu he he memang sakittt poket, akak thn ni tambah sorang si bungsu utk ke prasekolah tp alhamdulillah belanjanya jimat berbanding tadika swasta ni
dulu masa ank pertama dan kedua memang peritlah bayaran he he