Pages

08 November, 2012

in good MOOD :))

aku tak tau pendapat orang lain ttg good mood
pagi nih mmg bangun segar-bugar
siap minum secawan kopi kat rumah
ain pun senang bangun pagi
cuma Auni x mo mandi kat rumah mcm selalu

pg keja dlm ERL dapat duduk dgn selesa
sambil kelebek Tabby dah nak roboh tuh kesayangan
telek Fb
godek blog
belek blog kawan2
sambil telek2 poplook,dorothy perkins online my
huaa...sangatlah heavenkan!!

sampai Sentral- g MC D pulak
kopi lagik- belasah sama Chicken Mc Muffin
kenyang perut pusing2 Guardian
cuci mata, pegang sana, telek sini
just a good start nak mulakan hari baru

hujung2 tahun nih
workload is piling
year end target kena achieved
para boss2 mmg bertambah bossy
jadi sebelum semak kepala
baca arahan itu-ini dlm email
baik menghappy2kan diri sendiri

tak sabar nak menunggu 14hb
balik keja nak bertolak ke Dungun
sambut besday lohkong disana
walaupun agenda sebenarnya nak pg wedding sepupu lohkong
tak kisahlah..janji boleh kuar sekejap dr KL
cuma berdoa supaya cuaca okey
walaupun tahu sekarang tgh musim hujan kan

colour blocking - a good way to enhance mood as well :))

hidup terlalu singkat
utk gundah gulana
jom happy2kan diri masing2

:))

*petang nih mau gi Seoul Garden..cant wait!!

3 comments:

Daddy Ziyyad said...

Sebenarnya,ikut kata pakar motivasi, kita yg patut create GOOD MOOD/GOOD ENVIRONMENT kita sendiri...hihihi..macam yg awak buat pagi ni lah..kalau workload byk pun, mesti tak rasa stress sgt

Imaan09 said...

kak.. 3 hari lepas baru tahu apa itu "color blocking' rasa ketinggalan gila.. hehe..
a good start..aura tgh bes tu..

Ibu n Abah said...

budak korea kat rumah akak jika dengar Seoul Garden...melompat nak ikut...